Światowcy z Was, moje drogie Wróbelki
Fajnie, że szybko się zregenerowałeś i już zaliczyłeś ładny trening. Chyba teraz z treningu maratońskiego polecisz jakąś dyszkę jeszcze, co?
Hotmas - komentarze
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Sosik dzięki Najważniejsze, że było to bezbolesne i naprawdę fajne doświadczenie
Grześ w planie mam jeszcze tylko 20 października Półmaraton Bydgoski, ale to na luzie i ogólnie kończę sezon. Będę tylko w miarę możliwości jeździł na GP Z Biegiem Natury i być może zaliczę Mikołajów w Toruniu jako bieg towarzyski Pomalutku i nieśmiało zaczynam myśleć o wiośnie...
A co do tych światowców. Ot po dobiegnięciu na metę po prostu nie wiedziałem co z sobą zrobić, co z resztą widać, i nie miałem świadomości, że jest tam przeprowadzany wywiad z Wandą Panfil Ale pokręciłem się w pobliżu dłuższą chwilę
Grześ w planie mam jeszcze tylko 20 października Półmaraton Bydgoski, ale to na luzie i ogólnie kończę sezon. Będę tylko w miarę możliwości jeździł na GP Z Biegiem Natury i być może zaliczę Mikołajów w Toruniu jako bieg towarzyski Pomalutku i nieśmiało zaczynam myśleć o wiośnie...
A co do tych światowców. Ot po dobiegnięciu na metę po prostu nie wiedziałem co z sobą zrobić, co z resztą widać, i nie miałem świadomości, że jest tam przeprowadzany wywiad z Wandą Panfil Ale pokręciłem się w pobliżu dłuższą chwilę
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Wczoraj wieczorem z Jaśkiem mieliśmy podobne combo - lektura "Kubusia" w połączeniu ze szklaneczką Kubusiahotmas pisze:Lektura Jacka, w połączeniu ze szklaneczką Jacka rozjaśnia umysł
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
A tego nie próbowałem. Może dlatego, że jak czytałem Kubusia to soku jeszcze nie było Kurczaki... Ale ja stary jestem
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
To ja jestem profanem - Jacka D. czytam przy Jaśku W.