Wystarczy pierwsze tętno średnie z 1 km pomnożyć razy 10, drugie tętno z 200 m pomnożyć 2 razy, dodać do siebie i podzielić przez 12

1. 165,5 bpm
2. 172,5 bpm
3. ~174 bpm.
Moderator: infernal
tompoz pisze:kolego koreek chyba dawno nie miałes kontuzji............... np. innej cześci ciała niż noga, ręką ............. ciekawe czy mi chodzi o szczękę ale chyba nie
Tompoz
o przepraszam bardoz mój partner trenongowy kolarski jest mecenasem dałem mu do konsultacji mój post na szybko........................... i jednioznacznie odpowiedział że autoroqwi wypoiwedzi na pewno nie chodziło o publ;iczne gróżby. Ale jak bych chciał posparowac boksersko ze mną to nie odmówię a moze pobiegamy razem albo pojezimy na rowerach........................ trochę się spoczisz to może przestaniesz filozofowackoreek pisze:tompoz pisze:kolego koreek chyba dawno nie miałes kontuzji............... np. innej cześci ciała niż noga, ręką ............. ciekawe czy mi chodzi o szczękę ale chyba nie
Tompoz
odpukac zadnej kontuzji nie mialem:)). co do publicznych gróźb to sa karalne wiec hamuj sie;)
jak mozęsz siew ypopwiadfać zę mu coś nie da jak nawet nie masz żadnych danych na jakich intesywnościach będzie ten trening?Buddy pisze:Maurice - litości. 3x3km na taśmie?![]()
Taki trening nic kompletnie Ci teraz nie da, tylko kilka ładnych cyferek w blogu
witaj BuddyBuddy pisze:Maurice - litości. 3x3km na taśmie?![]()
Taki trening nic kompletnie Ci teraz nie da, tylko kilka ładnych cyferek w blogu