Raul7- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

To tak jak ja.. mnie maratony nie interesują..
ale kiedyś powiedziałem że zaczne biegać i po roku przebiegne maraton i tak musze zrobić..
wszyscy zobaczą że mam jaja i nie rzucam słów na wiatr :)
wtedy sie śmiali, dziś podziwiają że biegam choć pada, sypie i błyska...
i po ukończonym maratonie stane i powiem i co? i co kur...cze?
przebiegłem i teraz możecie mi skoczyć ;)

a co do dyszek to jest to mój główny cel... 40min złamać a potem jeśli Bozia da, jak najniżej (na wiele mnie nie stać ale może te 2min jeszcze dam rade...)

tak więc mnie maraton interesuje tylko pod kątem ukończyć! a to że akurat jubileusz bo X w Krakowie to już pięknie sie złożyło

tak więc takie są moje plany :)
PKO
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kolega, z którym biegasz czyta tego bloga? Na jego miejscu bym się trochę zdenerwował... No, ale pewnie skoro w ten sposób to opisujesz, to pewnie jesteś królem podwórka :zero:
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PATATAJEC pisze:Kolega, z którym biegasz czyta tego bloga? Na jego miejscu bym się trochę zdenerwował... No, ale pewnie skoro w ten sposób to opisujesz, to pewnie jesteś królem podwórka :zero:
Pisze jak jest... czy czyta? czasem zagląda.. ale ja mu mówie prosto z mostu co myśle i on mi tak samo...
tak to jest między najlepszymi kumplami...
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mhm... Ja w zasadzie nikogo, a tym bardziej najlepszego kumpla nie nazwałbym publicznie pizdą z powodu tego, że miał gorszy dzień... Wystarczy chyba, że walisz prosto z mostu w jego obecności. Choć i tam mam wrażenie, że zamiast o koledze Typcie, ci co czytają bloga, wyrobili sobie zdanie o tobie.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Więc tak...
1.To że mu powiedziałem to co mu powiedziałem to nie znaczy ze darłem sie jak opętany i wszystko wokół to słyszeli... z tego co zauważyłem to nie było nikogo w ani bliskiej odległości anie dalekiej bo lało i wszyscy pouciekali do domów...
2.Ja znam Typta dużo lepiej niż ktokolwiek z tego forum i wiem ze jak mu powiem ojejej Typuś coś Cie boli? to mnie wyśmieje... to że go nazwałem pizdą to co?
bo nie bardzo rozumiem? miało go to urazić? biegł jak biegł powiedziałem mu że ma sie wziąć w garść... tyle.. kropka!
3.Jak bym sie przejmował kto ma o mnie jakie zdanie to popadłbym z paranoje.. zapytaj ludzi z forum co mnie znają jaki jestem...
to że Typtowi powiedziałem to co powiedziałem to chyba nie zmieni tego co oni o mnie myślą...
4.Powiedz mi zę Ty nigdy nic takiego nie powiedziałeś nikomu?
5.Ci co mnie nie znają jakoś mało mnie interesuje co o mnie myślą..
proste że nie gadam ze wszystkimi co czytają bloga i mogą sobie o mnie zdanie negatywne wyrobić...
ale mam inny styl bycia niż niektóry i mówie to co myśle.. może narobiłem sobie tym ludzie nieprzychylnych mojej osobie ale akurat tą ceche Typ u mnie ceni a ja cenie ją u niego zę mówi mi co myśli a nie obija w bawełnę...
6 siedem i osiem... Patatajec czy Ty po tym jednym poście zmieniłeś stosunek jaki do mnie masz?
jeśli tak to postaram sie pisać tak żeby moje posty były bardziej 'ocenzurowane'
dziewięć dziesięć i jedenaście.. to co napisałem teraz nie miało w żaden sposób Cie lub kogo innego obrazić... ani mnie z nikim skonfliktować.. po prostu taki jestem... jednym to pasuje innym nie.. wszystkim nie dogodzisz, jak to mówiła moja Babcia
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ehhh... Wywołałem wilka z lasu. No dobra, spróbuję jeszcze raz podjąć się wyjaśnienia mojego punktu widzenia, choć obawiam się (mając na uwadze doświadczenie rzesz internautów), że mogę być skazany na porażkę.
1.To że mu powiedziałem to co mu powiedziałem to nie znaczy ze darłem sie jak opętany i wszystko wokół to słyszeli... z tego co zauważyłem to nie było nikogo w ani bliskiej odległości anie dalekiej bo lało i wszyscy pouciekali do domów...
Pisałem o tym, że wg. mnie dziwnie to wygląda, kiedy na forum publicznym opisujesz w ten sposób kolegę. To jak się do siebie zwracacie nic mnie nie obchodzi.
2.Ja znam Typta dużo lepiej niż ktokolwiek z tego forum i wiem ze jak mu powiem ojejej Typuś coś Cie boli? to mnie wyśmieje... to że go nazwałem pizdą to co?
Pisałem o tym, że wg. mnie dziwnie to wygląda, kiedy na forum publicznym opisujesz w ten sposób kolegę. To jak się do siebie zwracacie nic mnie nie obchodzi.
3.Jak bym sie przejmował kto ma o mnie jakie zdanie to popadłbym z paranoje.. zapytaj ludzi z forum co mnie znają jaki jestem...
to że Typtowi powiedziałem to co powiedziałem to chyba nie zmieni tego co oni o mnie myślą...
Jednak się trochę przejmujesz, skoro wysmażyłeś taką długą odpowiedź :). Nikogo pytać nie zamierzam o to jaki jesteś. Jakaś opinia już się we mnie wytworzyła, choćby poprzez czytanie bloga. Ja zareagowałem na to co mówisz o tym koledze, jak zareagowałem.
4.Powiedz mi zę Ty nigdy nic takiego nie powiedziałeś nikomu?
Ależ wiele razy, co nie znaczy, że jestem z tego dumny, ale... Pisałem o tym, że wg. mnie dziwnie to wygląda, kiedy na forum publicznym opisujesz w ten sposób kolegę. To jak się do siebie zwracacie nic mnie nie obchodzi.
5.Ci co mnie nie znają jakoś mało mnie interesuje co o mnie myślą..
Mhm... Oni pewnie też nie zainteresują się znajomością z kimś, kto w przypływie euforii nad własną doskonałością mógłby nazwać ich publicznie pizdami. Ale nie o to chodzi. Chodzi o jakieś elementarne poczucie taktu. Zwróciłem uwagę na ten wpis dzisiejszy ponieważ ufam, że zrozumiesz, że to może niezbyt fajne dla kolegi, co napisałeś. Nawet jeśli Ci tego nie powie... No chyba, że koledze jest bardzo miło, że stawiasz go w roli mega pierdoły i ostatniego losera :). Jeśli tak jest, to ja też bez wyrzutów sumienia będę go mógł nazwać pizdą.
ale akurat tą ceche Typ u mnie ceni a ja cenie ją u niego zę mówi mi co myśli a nie obija w bawełnę...
Ja również bardzo cenię tę cechę. Dlatego też piszę co myślę, między innymi na ten temat.
Patatajec czy Ty po tym jednym poście zmieniłeś stosunek jaki do mnie masz?
Ja do Ciebie mam stosunek zdrowy i uczciwy.
jeśli tak to postaram sie pisać tak żeby moje posty były bardziej 'ocenzurowane'
Nie no, nie stopuj się... To by było bez sensu. Nie chciałoby mi się czytać ocenzurowanego Raula7... Słowo ewolucja pasuje tutaj dużo bardziej.
dziewięć dziesięć i jedenaście.. to co napisałem teraz nie miało w żaden sposób Cie lub kogo innego obrazić... ani mnie z nikim skonfliktować.. po prostu taki jestem... jednym to pasuje innym nie.. wszystkim nie dogodzisz, jak to mówiła moja Babcia
I chyba nikogo nie obraziło, oprócz Twojego kolegi... Chyba, że jest tak jak pisałem wyżej (w odp. na pkt. 5) :). Taki jesteś tylko dziś, jutro będziesz już kimś innym :)

A Babcia dobrze mówiła.
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chłopaki chyba za słabe treningi dziś mieliście :hejhej:
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bogil pisze:Chłopaki chyba za słabe treningi dziś mieliście :hejhej:
Hehe... Ja się nudzę zamiast pracować - to wszystko tłumaczy ;)
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobra...
wysmarowałem to bo Cie lubie (na tyle na ile można lubić kogoś przez forum)
i dlatego żę uważam że jesteś spoko gość...
pewnie masz w tym co piszesz sporo racji albo nawet i więcej niż ja.. ale jestem zbyt uparty żeby Ci ją przyznać...
aaa jeszcze jedno :) na końcu napisałem że go przeprosiłem...
mniejsza z tym... i z tamtym też...
Następnym razem sie zastanowie co pisze bo do tej pory pisałem to co czułem ;) bez pieprzenia głupot :)

tak czy siak... Dzięki za zwrócenie uwagi.. przyjąłem do wiadomości i obiecuje sie poprawić i więcej nie obrażać Typta na forum :)

BOGIL dzięki Tobie i Twoim wskazówką trening był wystarczająco męczący :bum:
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

:sss: Żartowałem

;) Nie no! Nie męczyć Typta, bo biedak z niego! Dobranoc!
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Troszku pozmieniałem ale i tak każdy wie o co chodzi..
a tak w oczy nie razi....
Typ dobry chłop :)
Branoc :)
Awatar użytkownika
kszor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:24
Życiówka w maratonie: 03:28:44

Nieprzeczytany post

Raul7 Ty jesteś spoko gość i Patatajec też.
Najlepszy był komentarz Bogila :uuusmiech: .Radość z życia?Czy nie o to chodzi w tej całej zabawie?A to w jakie słowa to ubierasz to już Twoja sprawa.Z czasem Ci się te sprawy "wymodelują"(albo rzeczywistość zrobi to za Ciebie).
Kto chce, czyta kto nie, ten nie czyta.Ja czytam.Twój i Patatajca :taktak:
Pozdrowienia dla Ciebie i Typta.
Karol
p.s radość z życia=radość z biegania
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie ma o czym gadać:)
PATATAJEC już nawet o tym nie pamięta;] tak samo jak ja:)
Awatar użytkownika
kszor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:24
Życiówka w maratonie: 03:28:44

Nieprzeczytany post

Raul7 Mama to Cię musi Kochać :ble:
Ma się z Tobą co?
Mam kumpla(przyjaciel)Mama nauczyciel, Tata nauczyciel....syn nauczyciel,ale miglanc pierwsza liga :taktak:
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Takie życie :)
ja tam z Mamą na luxx ;)
ale do szkoły to mi było nie po drodze co ją troszke drażniło ale w końcu ją skończyłem i brnę dalej :)
co ją cieszy :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ