Pewnie, że lepiej. Tylko na razie mam za mało odwagi na starcia ze szczekającymi czworonogamiBoberek_21 pisze:...czemu ta bieżnia? nie lepiej gdzieś w teren wyjść... :P:P

Moderator: infernal
Pewnie, że lepiej. Tylko na razie mam za mało odwagi na starcia ze szczekającymi czworonogamiBoberek_21 pisze:...czemu ta bieżnia? nie lepiej gdzieś w teren wyjść... :P:P
Kurna! Że ja o tym nie pomyślałamLeemonca pisze:Zawsze można wyjąć kamień z tego plecaczka...ewentualnie walizkiBalast będzie spełniał podwójną rolę....spowalniacza i broni
![]()
W takim razie... zostanie mi tylko jedengrim80 pisze:Co do zębów, to się nie bój - na pewno wszystkie nie wypadną na raz - zgodnie z prawem Murphy'ego, te, co bolą, zostaną
Najchętniej wcale bym ich nie robiłaLeemonca pisze:A koleżanka Frelka to kiedy robi przerwy od biegania??![]()
Nooo na razie jest super, ale to w dużej mierze dzięki Wam...rubin pisze:sama widzisz, Frelkajeszcze niedawno martwiłaś się, czy dasz radę, a tu coraz to lżej mimo coraz to większych obciążeń
Oj możesz, możesz....Po biegu (bo chyba mogę już to tak nazwać)
Jesteś biegaczką....... gdy pokonasz swoje słabości, nazywaj siebie wielkim; gdy przekroczysz własne granice - zobaczysz kim jesteś...nigdy nie mów "nigdy w życiu"