Arriba - biegać z uśmiechem. Komentarze
Moderator: infernal
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Asiu ja sobie sprawdzę jak pobiegnie mi się w nowych butach i zobaczymy. Mieszkam na przedmieściach i w niektórych miejscach jest dosłownie szklanka. Dzisiaj kawałek ze swojej ulicy musiałam zejść bo zbiec się nie dało. Nie wiem jak na lodzie sprawdzają się takie buty o jakich Ty piszesz, może jednak lepsze w takim wypadku są nakładki? Wyjdą trochę taniej niż buty. Z drugiej strony takie terenowe też by się przydały na wypadek jakby mi przyszło do głowy biegać po górach.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Co do Kapterenów, o których chyba pisze Asiula - mogę mówić o męskim modelu - te najtańsze, 50-tki, są moim zdaniem lepsze od modeli 100 i 200. Przymierzałem, acz nie potrzebuję trzeciej pary, więc nie kupiłem, ale podeszwa może dać radę na zmrożony śnieg. Jednak na typową "szklankę" - kolce, tylko kolce.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ania dopiero teraz przeczytałam,że w Kamionce mieszkasz..Kiedyś miałam plany jechać tam na zawody zaprzęgowe i pobiec w klasie CC,ale to tylko plany.Byłaś na tych zawodach?
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze
Blog
Komentarze
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Arriba, jak chodzi o dzisiejsze bieganie - jest dobrze, skoro źle się czując w biegu, lecisz w granicach życiówki. Się nie znam, ale może to "te dni"
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Czasami są takie gorsze dni, możesz analizować to z każdej strony, a i tak nie dojdziesz czemu Ważne, że się nie dałaś i jednak wyszłaś
Kupujesz te Adidasy, które pokazywałaś?
Kupujesz te Adidasy, które pokazywałaś?
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Odniosę się do tego bo widzę, że pojawiła się tu kwestia zakupu butów zimowych. Kaptereny 50 sam posiadam i są bardzo fajne aczkolwiek dla mnie mają trochę za dużo pianki pod piętą (jednym to będzie odpowiadać innym nie) W tej cenie bardzo fajny wybór. I tutaj troszkę doprecyzuję to co napisał Grzegorz. Kapteren 50 i 100 mają dokładnie tą samą podeszwę, różnią się cholewką. Inny jest sposób szycia i materiał, z którego jest wykonana. W 100 jest to pdodobo materiał hydrofobowy aale chyba nie warto płacić za tą przyjemność 2x tyle. 200 to już inny butgrim80 pisze:Co do Kapterenów, o których chyba pisze Asiula - mogę mówić o męskim modelu - te najtańsze, 50-tki, są moim zdaniem lepsze od modeli 100 i 200. Przymierzałem, acz nie potrzebuję trzeciej pary, więc nie kupiłem, ale podeszwa może dać radę na zmrożony śnieg. Jednak na typową "szklankę" - kolce, tylko kolce.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Zaprawiony W Bojach
Kurcze no widzisz.. wybierałam się w tym roku i jakoś się nie wybrałam Ale wszyscy sobie chwalą imprezęazile pisze:Ania dopiero teraz przeczytałam,że w Kamionce mieszkasz..Kiedyś miałam plany jechać tam na zawody zaprzęgowe i pobiec w klasie CC,ale to tylko plany.Byłaś na tych zawodach?
Akurat TE dni to nie Ciekawe o ile spadnie tempo na 8kmgrim80 pisze:Arriba, jak chodzi o dzisiejsze bieganie - jest dobrze, skoro źle się czując w biegu, lecisz w granicach życiówki. Się nie znam, ale może to "te dni"
Monia ja jeszcze nie wiem co kupię. W piątek wybieramy się z Marcinem do sklepu biegacza w Katowicach, zrobimy sobie testy i porozglądamy się za jakimi super przecenamy hihihi. Postanowiłam sobie ,że nie dam za buty do biegania więcej niż za buty trekkingowe, czyli tak do 300zł ewentualnie mogę się szarpnąć.Angua pisze:Kupujesz te Adidasy, które pokazywałaś?
Dziękuję Wam chłopaki za wyczerpujące wypowiedzi odnośnie tego typu obuwia. Ja chyba póki co nie będe w takie inwestowała bo musiałabym chyba kupić od razu dwie pary. Ale teraz już wiem za czym się oglądaćPiechu pisze:Odniosę się do tego bo widzę, że pojawiła się tu kwestia zakupu butów zimowych. Kaptereny 50 sam posiadam i są bardzo fajne aczkolwiek dla mnie mają trochę za dużo pianki pod piętą (jednym to będzie odpowiadać innym nie) W tej cenie bardzo fajny wybór. I tutaj troszkę doprecyzuję to co napisał Grzegorz. Kapteren 50 i 100 mają dokładnie tą samą podeszwę, różnią się cholewką. Inny jest sposób szycia i materiał, z którego jest wykonana. W 100 jest to pdodobo materiał hydrofobowy aale chyba nie warto płacić za tą przyjemność 2x tyle. 200 to już inny but
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluje nowych butow!
oby cie szybko (i bezawaryjnie) niosly
oby cie szybko (i bezawaryjnie) niosly
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Świetny zakup Mój mąż w takowych biega i jest bardzo zadowolony... amortyzację mają sporą, latem buciki przewiewne, a zimą trzymają ciepło i bieżnik też jakiś mają... - podsumowanie słów mojego Pawła Pogratulować zakupu i teraz pozostało mi zyczyć powodzenia na biegowych ścieżkach Niech Cię buciki niosą...
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Z asicsami mam doświadczenie bardzo dobre (acz jednorazowe)
Gratuluję zakupu i niech Cię niosą na pierwszą dychę, a nawet i dalej
Gratuluję zakupu i niech Cię niosą na pierwszą dychę, a nawet i dalej
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Fajne butki Niech Cię dobrze niosą
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadzieję ,że jutro mnie poniosą przez 8km
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
pewnie ze poniosą....przez te 8 a potem jeszcze przez następne 1192km moje gel pulsy mają za soba ponad 1200km, a ze mną lekko nie ma...i o dziwo są w całości i jeszcze całkiem dobrze sie sprawuja....gratulacje zakupu i powodzeniaArriba pisze:Mam nadzieję ,że jutro mnie poniosą przez 8km
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Buty I klasa mam nadzieję, że wspólnie będziecie bić kolejne rekordy, a te 8km to tylko rozgrzewka do kolejnych - nastu i - dziesięciu
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
O dopasowywaniu butów pod stopę na bieżni może lepiej nie będę się wypowiadała,bo mam BARDZO złe doświadczenia. Ale te Aisicsy... Cholerka, c-u-d-n-e!