Hankaskakanka- komentarze
Moderator: infernal
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
udanego wypoczynku
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
moze dla biegowej rozrywki powinnas zaczac te pary liczyc
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ja kiedyś dla rozrywki policzyłam drzewa wokół Błoń. Potem z podziałem na prawą i lewą stronę. A nawet wydzieliłam lipy.pardita pisze:moze dla biegowej rozrywki powinnas zaczac te pary liczyc
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hanka, czy to Ty wczaraj komentowałaś na Aromatycznym blogu Micha?
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Gratulacje Haniu! Piękny wynik, życióweczka! I jeszcze piszesz, że się nieco oszczędzałaś! Oby tak dalej!
-
- Zaprawiony W Bojach
Ogromniaste gratulacje!!
- hankaskakanka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:56
- Życiówka w maratonie: 4:02
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa. Wczorajszy start sprawił mi ogromną frajdę i pokazał, że przed biegiem mój organizm będzie robił wszystko, żebym została w domu
Kubak, trochę czasu minęło od Twojego komentarza, ale myślę, że jestem jedyną Hankąskakanką, która czyta piękny blog Micha
Kubak, trochę czasu minęło od Twojego komentarza, ale myślę, że jestem jedyną Hankąskakanką, która czyta piękny blog Micha
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Haniu, wielkie gratulacje! Życiówka jak się patrzy . A siły zostały na maraton. Będzie moc 17 kwietnia .
- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
Ah siłooownia... moje niespełnione marzenie <3 (fajna siłownia i ułożony pode mnie plan)
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja również gratuluję za wynik w półmaratonie i podziwiam jak od razy ruszyłaś do dalszej pracy.
- hankaskakanka
- Wyga
Dzięki jeszcze raz !!
Do pracy ruszyłam, bo nawet nic mnie specjalnie nie bolało po tym półmaratonie. W poniedziałek tylko byłam ciągle głodna Prawdę mówiąc, czułam się mocniej złomotana po kilku zimowych treningach. A teraz strasznie się cieszę na maraton, na wyjazd, na zwiedzanie i, przede wszystkim, na spotkanie z kilkoma osobami, które zapowiedziały swoje wsparcie i kibicowanie na miejscu Postaram się pobiec jak najlepiej i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Do pracy ruszyłam, bo nawet nic mnie specjalnie nie bolało po tym półmaratonie. W poniedziałek tylko byłam ciągle głodna Prawdę mówiąc, czułam się mocniej złomotana po kilku zimowych treningach. A teraz strasznie się cieszę na maraton, na wyjazd, na zwiedzanie i, przede wszystkim, na spotkanie z kilkoma osobami, które zapowiedziały swoje wsparcie i kibicowanie na miejscu Postaram się pobiec jak najlepiej i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Dopiero teraz doczytałam w jakich pięknych okolicznościach przyrody to będzie maraton! Co masz w planach "zwiedzaniowych"?
- hankaskakanka
- Wyga
Strasb, wyjeżdżamy tylko na 4 dni, więc dużo zwiedzania nie będzie, ale chciałabym oprowadzić męża po Genewie, do której przylatujemy (głównie chodzi o Vieille Ville i fontannę, bo Genewa, choć przyjemna, najbardziej ekscytującym turystycznie miastem nie jest ), a potem będziemy w Annecy i może uda nam się popłynąć na wycieczkę statkiem po jeziorze.
-
- Zaprawiony W Bojach
No to widze, ze wszytsko wedlug planu idzie a jeszcze aura udana... Milego weekendu!