Moderator: infernal
a mi nawala kolanoAśka pisze:chyba nie mają, bo pewnie by już zaproponowali. znajoma proponowała mi usługi pani, która jej rwę zlikwidowała jednym masażem, ale nie chciałam pięciu specjalistów do jednej rwy zatrudniać, bo gdzie kucharek sześć, tam w końcu któraś łyżkę złamie
ale jeśli też mówisz, że warto się zastanowić... hm...
o tyle dobrze, że już mi przechodzą plecy. jest o niebo lepiej. dokucza mi strasznie łydka, ale nie wiem, czy to czasem nie jest połączenie moich itbs-owych problemów z rwą w mało przyjemną całość :/
U osteo to jest jeden ruch (mało przyjemny) + ewentualnie trochę czasu, aby mięśnie się ułożyły jak trzeba. Ale masz całkowitą rację, żeby nie mieszać na własną rękę kiedy jesteś pod opieką specjalistów.Aśka pisze:chyba nie mają, bo pewnie by już zaproponowali. znajoma proponowała mi usługi pani, która jej rwę zlikwidowała jednym masażem, ale nie chciałam pięciu specjalistów do jednej rwy zatrudniać, bo gdzie kucharek sześć, tam w końcu któraś łyżkę złamie
No wlaśnie nic - a ono jest chytre, bo boli przez godzine biegu na 75%, a potem przestajestrasb pisze:U osteo to jest jeden ruch (mało przyjemny) + ewentualnie trochę czasu, aby mięśnie się ułożyły jak trzeba. Ale masz całkowitą rację, żeby nie mieszać na własną rękę kiedy jesteś pod opieką specjalistów.Aśka pisze:chyba nie mają, bo pewnie by już zaproponowali. znajoma proponowała mi usługi pani, która jej rwę zlikwidowała jednym masażem, ale nie chciałam pięciu specjalistów do jednej rwy zatrudniać, bo gdzie kucharek sześć, tam w końcu któraś łyżkę złamie
A w łydce gdzie boli?
Pardita, a Ty w kolano to co znów zmalowałaś?
LadyE pisze:teraz gdy zaczelam basenowac, ruszac tymi plecami to jest jeszcze gorzej, bo zaczynam coraz czesciej odczuwac bole w samych plecach, na odcinku ledzwiowym ...
zamiast wiec obiecanej poprawy wydaje sie ze jest coraz gorzej...