tutaj nasz forumowy buddy, któremu niedobry fotograf uciął nogi:

a kuku:

fotograf też został obfotografowany, po uprzednim ustawienie wszystkiego -sprawdza się stara zasada, jednak jest słońce jest fotografia

no i bonus:

Moderator: infernal
oooo MONIKA !!!!rubin pisze:Patrycja, nie mogę się skupić- sprawdzać prace czy fotki oglądać
)))
modele sympatyczni, to i foty ciężko zepsućkachita pisze:Bardzo sympatycznie focie
polemizowałbymGife pisze:I tak piwo najlepsze. Reszty spróbować się nie da
luz pełen, podeślę Ci później na maila w lepszej rozdzielczościconcordia pisze:Robert dzięki za fotki![]()
Faktycznie zaciesz jest na każdym, ale zobaczcie, Tomek też sie uśmiechał szeroko![]()
Oj, bo to fajne chłopaki są i nie było jak się nie uśmiechać, a że tak szeroko to już nic na to nie poradzę![]()
Mam nadzieję, że niedługo będzie kolejna okazja do popstrykania
masz rację, na to żeby powybrzydzać w pracy jeszcze będę miała czasGryzzelda pisze:foty extra, spisal sie nadworny fotograf, nie ma co!
no i Patrycja, czytalam na innym watku o robocie, dobrze ze jest a zawsze mkozna zmienic na lepsza jakby co
Wiesz co, ale ja biegam na bieżni w domu i jak mierzę za pomocą sensorów, pokazuje niskie; a wczoraj specjalnie ubrałam motoactv żeby właśnie tętno zobaczyć no i też takie niziutkieKanas78 pisze:Spoconaś jak mysz, bo biegniesz w zamkniętym pomieszczeniu, a niskie tętno może być wynikiem tego, że w towarzystwie innych maszyn w klubie może Twoje urządzenie trochę wariować.