Rolli pisze:Proste... ja sie umie zmotywowac 3 tygodnie o obcinac 1500kcal dziennie. Nigdy sie nie umialem motywowac przez 3 miesiace obcinajac 200kcal.
No ale ja jestem słabiutki psychicznie.

Rzucilbym sie na polke ze slodyczami po 3 dniach

Moderator: infernal
Rolli pisze:Proste... ja sie umie zmotywowac 3 tygodnie o obcinac 1500kcal dziennie. Nigdy sie nie umialem motywowac przez 3 miesiace obcinajac 200kcal.
No ale ja jestem słabiutki psychicznie.
Jadąc na 1000kcal byś popalił w międzyczasie wszystkie mięśnie i cały start by pewnie poszedł w piz....Skoor pisze:Ale 1000kcal dziennie nie zwazajac na treningi czy -1000kcal w stosunku do zapotrzebowania? Na to drugie to bys mnie jeszcze namowil, ale ten pierwszy eksperyment... musialbym po tym zlamac 30min na 10 zeby sie zdecydowac
Baaaaaaaaardzo duzy mit.sew300 pisze:Jadąc na 1000kcal byś popalił w międzyczasie wszystkie mięśnie i cały start by pewnie poszedł w piz....Skoor pisze:Ale 1000kcal dziennie nie zwazajac na treningi czy -1000kcal w stosunku do zapotrzebowania? Na to drugie to bys mnie jeszcze namowil, ale ten pierwszy eksperyment... musialbym po tym zlamac 30min na 10 zeby sie zdecydowac
Ogolnie bylo 600-800kcal dziennie. Raz w tygodniu 1000-1200.Skoor pisze:Ale 1000kcal dziennie nie zwazajac na treningi czy -1000kcal w stosunku do zapotrzebowania? Na to drugie to bys mnie jeszcze namowil, ale ten pierwszy eksperyment... musialbym po tym zlamac 30min na 10 zeby sie zdecydowac
Na cos trzeba umrzeć.kaligr pisze:Do picia 3 litry coli zero???