Poszło na PW.Rolli pisze:Chlopaki, pisze plan. Meldujcie sie, co robicie na święta? Jedzenie czy bieganie?
Pisząc slangiem: Zazdro!Skoor pisze:
Przecież wolne będzie to mogę biegać rano. Nie mogę stracić takiej okazji
Moderator: infernal
Poszło na PW.Rolli pisze:Chlopaki, pisze plan. Meldujcie sie, co robicie na święta? Jedzenie czy bieganie?
Pisząc slangiem: Zazdro!Skoor pisze:
Przecież wolne będzie to mogę biegać rano. Nie mogę stracić takiej okazji
Interwały, tempo, na odcinku 100 metrów jest takie nachylenie że i podbiegi wyjdą. Mi bardziej chodzi o to czy jeżeli biegniesz np. 400 m z jakimś tam tempem po płaskim to ile to zmodyfikować w zróżnicowanym terenie (głównie biegnąc pod górkę), ale o tym chyba Daniels pisze. Więc tylko poczytać.Skoor pisze:Ale co Ty chcesz biegać na tym odcinku dokładnie?
Skoor - poczytaj.Skoor pisze:O mamusiu, jak źle się biega takie coś przy pogodzie jak teraz...
... Mam ostatnio problem z chęcią wychodzenia na trening. Zwyczajnie mi się nie chce ...
... Przez całą noc fatalnie spałem. Czułem ciężar na żołądku i generalnie było mi niedobrze (a komu teraz dobrze). Wstałem z budzikiem i oblał mnie pot. Mięśnie obolałe. Nogi, plecy ramiona, wszystko sztywne. Zobaczę jak będę się czuł wieczorem, ale jeśli podobnie jak teraz to odpuszczę dzisiejszy trening i albo zrobię go jutro, albo wcale. Się zobaczy jak to mówią ...
Nie pomoge Ci tu. Ja nie patrze na takie rzeczy. Moja trasa jest lekko pofalowana, ale uznaje ja za plaska i tempa biegam tak jakby taka byla. Intwrwaly czy inne akcenty uwazam, ze pod gore sa bez sensu no chyba, ze sa to podbiegi.kaligr pisze:Interwały, tempo, na odcinku 100 metrów jest takie nachylenie że i podbiegi wyjdą. Mi bardziej chodzi o to czy jeżeli biegniesz np. 400 m z jakimś tam tempem po płaskim to ile to zmodyfikować w zróżnicowanym terenie (głównie biegnąc pod górkę), ale o tym chyba Daniels pisze. Więc tylko poczytać.Skoor pisze:Ale co Ty chcesz biegać na tym odcinku dokładnie?
Dlatego tym bardziej nie licz kalorii - trzeba mieć energię żeby tyle biegać.Skoor pisze:Zeszły sezon w zasadzie bez jakiejkolwiek bazy biegałem bo w zimie się kontuzjowałem, a w lecie nie udało się zrobić tak jak planowaliśmy bo noga zaczęła boleć od ćwiczeń/roweru/chodzenia/biegania czy ciul wie dlaczego
Ostatnie 4 tygodnie planu dały 296km przebiegu, gdyby nie wypadł ostatni poniedziałek byłoby ponad 300. Przykładowo dla Ciebie niewiele, ale ja pierwszy raz od roku tyle pobiegłem
hmmm tajemnica, jakbyście chcieli rozwieść prezenty szybciej niż MikołajSkoor pisze:Eksperyment... Hmmm... Myślę, że będzie ciekawy. Oczekuję go z niecierpliwością
Zadna tajemnica.marek84 pisze:hmmm tajemnica, jakbyście chcieli rozwieść prezenty szybciej niż MikołajSkoor pisze:Eksperyment... Hmmm... Myślę, że będzie ciekawy. Oczekuję go z niecierpliwością