Hotmas - komentarze
Moderator: infernal
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki Mam lekcję przed następną połówką w sierpniu
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Fajne co nie
A na poważnie to od dziś olewam pulsometr i biegam bez. Po co się stresować. Ostatnio czytałem trochę Skarżyńskiego i weług jego zaleceń powinienem za każdym razem po kilometrze wracać do domu, ewentualnie chodzić w pierwszym czy drugim zakresie
A na poważnie to od dziś olewam pulsometr i biegam bez. Po co się stresować. Ostatnio czytałem trochę Skarżyńskiego i weług jego zaleceń powinienem za każdym razem po kilometrze wracać do domu, ewentualnie chodzić w pierwszym czy drugim zakresie
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
W niedzielę w Wodzisławiu był Bieg Piwosza (beze mnie ): po każdym kilometrze można było "zbiec" do boksu na piwo. Może P. Skarżyński opisał trening pod ten bieg? Wracasz do domu, piwo i dalej heja w trasę.hotmas pisze: Ostatnio czytałem trochę Skarżyńskiego i weług jego zaleceń powinienem za każdym razem po kilometrze wracać do domu, ewentualnie chodzić w pierwszym czy drugim zakresie
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
W sierpniu mam w planie badania w przychodni sportowej (Jola mi suszy głowę...) i zobaczymy co z tego wyjdzie...
To bardziej droga do alkoholizmu niż poprawy wydolności i zbicia wagi, ale kiedy będę miał lenia i chęć na browarka zastosuję. A żonie powiem, że to zalecenie pana Jurkamclakiewicz pisze: W niedzielę w Wodzisławiu był Bieg Piwosza (beze mnie ): po każdym kilometrze można było "zbiec" do boksu na piwo. Może P. Skarżyński opisał trening pod ten bieg? Wracasz do domu, piwo i dalej heja w trasę.
-
- Zaprawiony W Bojach
W razie czego 21 września w Brzozie koło Bydgoszczy odbędzie się Bieg Trzeźwości - tak dla wyrównaniahotmas pisze:To bardziej droga do alkoholizmu niż poprawy wydolności i zbicia wagi, ale kiedy będę miał lenia i chęć na browarka zastosuję. A żonie powiem, że to zalecenie pana Jurka
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
No i stworzył się świetny duecik
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Cześć Kolego,zaglądam codziennie i nowości nie widzę Mam nadzieję, że wszystko ok. i przecierasz biegowe szlaki w poszukiwaniu życiowej formy....
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Ja nadrabiam zaległości
Aj, tam.... nic takiegoJola jeszcze raz dzięki za bycie pojką, szatniarką i osobistym paparazzi. Bez Ciebie tego by nie było.
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Jak pisała Jola, żyję, biegam, pracuję, koszę trawę i nie mam czasu na nic więcej... Poza tym biję się z myślami co do startu w Warszawie, ale jeszcze mam trochę czasu na podjęcie decyzji i ewentualne przepisanie się na piątkę. Wkrótce postaram się uzupełnić zaległości
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Cytując Pawlaka "Tomek, nareszcie jesteś!" Biegasz sporo, nie orientuję się w Twoim planie, sam wiesz najlepiej co zrobić ze startem. Wiem za to jak odpowiedzieć na pytanie: jak nie teraz to kiedy: "w przyszłym roku - ze mną u boku " - przynajmniej na starcie, bo potem będę pewnie oglądał Twoje plecy a i to tylko przez krótki czas.... Trzymam kciuki.
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Robercie nie przesadzaj W moim wieku o progres ciężko trzeba odpokutować lata lenistwa i rozpasania
-
- Zaprawiony W Bojach
Włożyłeś mnóstwo pracy i wysiłku w przygotowania, a do MW jeszcze bez mała dwa miesiące. Kto, jeśli nie Ty? No kto?
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
W dwa miesiące można dużo zrobić, nie odpuszczaj.