Moderator: infernal
RCX3 chyba nie ma możliwości kontroli treningu interwałowego, gdyby to była prawda, to stawiłoby to pod znakiem zapytania jego przydatność dla ciebie (jesteś już za bardzo zaawansowaną aby rezygnować z tej przydatnej funkcji), RCX5 ma tę przydatną funkcję.MartynaK pisze:Na chwilę obecną w notowaniach prowadzi Polar RCX3.
Półmaraton Gryfa, 26 sierpnia.Asiula pisze:Dasz rade![]()
A kiedy masz 1 start?
Strasznie się szarpię z tym zegarkiem, w końcu to mnóstwo pieniędzy...zoltar7 pisze:
RCX3 chyba nie ma możliwości kontroli treningu interwałowego, gdyby to była prawda, to stawiłoby to pod znakiem zapytania jego przydatność dla ciebie (jesteś już za bardzo zaawansowaną aby rezygnować z tej przydatnej funkcji), RCX5 ma tę przydatną funkcję.
Osobiście raczej zwróciłbym ci uwagę na Garmina 610. Nie jest może taki ładny jak RCX3 ale za to jest wszystkomający...
No to przynajmniej bede wiedziec, ze jak Ty przebiegniesz to ja też dam rade... 3 tyg pozniejMartyna_K pisze:Półmaraton Gryfa, 26 sierpnia.Asiula pisze:Dasz rade![]()
A kiedy masz 1 start?
No fakt, z tymi cenami lekko przesadzają. Ja swojego Garmina 205 dwa lata temu kupiłem za mniej niż 400 zł, nie ma co prawda HR ale ja nie planowałem używać... i jakoś bez tej przydatnej funkcji żyję.Martyna_K pisze:
Strasznie się szarpię z tym zegarkiem, w końcu to mnóstwo pieniędzy...![]()
Może poczekam na olśnienie?
Martyna_K pisze:Asiula, na pewno kiedyś będziemy miały okazję pobiec razem!Can't wait for it![]()
![]()
Pogadamy na wiosneMartyna_K pisze:Ojojojoj....nie. Dla mnie dystans maratonu jest nie do pokonania...w głowie. Zresztą nie będę startowała, chcę dać szansę innym...![]()
Znudzą Ci sie wkoncu półmaratony i bedziesz chciała więcej i wiecej...Martyna_K pisze:Ty mnie Asiula tutaj nie podpuszczaj.... :uuusmiech:
Ale okay, trzymam za słowo
To może ja dorzucę swoje trzy grosze, jako przedstawicielka większych rozmiarówzu.zu pisze:Dałyście mi dziewczyny do myślenia. Myślałam, że Shock jest najlepszy a tu proszę. Bardzo pomocne te Wasze opinie.![]()
Spoko, spoko, poczekamy, zobaczymyMartyna_K pisze:Ojojojoj....nie. Dla mnie dystans maratonu jest nie do pokonania...w głowie.
Ostro na tym obozie trenowałaśMartyna_K pisze:Wstępne planowanie odnośnie maratonu zakłada(z pewną taką nieśmiałością, cytując klasyka..) ,że chciałabym pobiec poniżej 2 godzin.Porywanie się z motyką na słońce? Może. Ale podobno do odważnych świat należy...
Oj tam, oj tam, już poprawiam....Gife pisze:Ostro na tym obozie trenowałaśMartyna_K pisze:Wstępne planowanie odnośnie maratonu zakłada(z pewną taką nieśmiałością, cytując klasyka..) ,że chciałabym pobiec poniżej 2 godzin.Porywanie się z motyką na słońce? Może. Ale podobno do odważnych świat należy...
![]()