Martyna_K - komentarze
Moderator: infernal
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
RCX3 chyba nie ma możliwości kontroli treningu interwałowego, gdyby to była prawda, to stawiłoby to pod znakiem zapytania jego przydatność dla ciebie (jesteś już za bardzo zaawansowaną aby rezygnować z tej przydatnej funkcji), RCX5 ma tę przydatną funkcję.MartynaK pisze:Na chwilę obecną w notowaniach prowadzi Polar RCX3.
Osobiście raczej zwróciłbym ci uwagę na Garmina 610. Nie jest może taki ładny jak RCX3 ale za to jest wszystkomający...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Półmaraton Gryfa, 26 sierpnia.Asiula pisze:Dasz rade A kiedy masz 1 start?
Strasznie się szarpię z tym zegarkiem, w końcu to mnóstwo pieniędzy...zoltar7 pisze:
RCX3 chyba nie ma możliwości kontroli treningu interwałowego, gdyby to była prawda, to stawiłoby to pod znakiem zapytania jego przydatność dla ciebie (jesteś już za bardzo zaawansowaną aby rezygnować z tej przydatnej funkcji), RCX5 ma tę przydatną funkcję.
Osobiście raczej zwróciłbym ci uwagę na Garmina 610. Nie jest może taki ładny jak RCX3 ale za to jest wszystkomający...
Może poczekam na olśnienie?
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
No to przynajmniej bede wiedziec, ze jak Ty przebiegniesz to ja też dam rade... 3 tyg pozniejMartyna_K pisze:Półmaraton Gryfa, 26 sierpnia.Asiula pisze:Dasz rade A kiedy masz 1 start?
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Asiula, na pewno kiedyś będziemy miały okazję pobiec razem!Can't wait for it
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
No fakt, z tymi cenami lekko przesadzają. Ja swojego Garmina 205 dwa lata temu kupiłem za mniej niż 400 zł, nie ma co prawda HR ale ja nie planowałem używać... i jakoś bez tej przydatnej funkcji żyję.Martyna_K pisze:
Strasznie się szarpię z tym zegarkiem, w końcu to mnóstwo pieniędzy...
Może poczekam na olśnienie?
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
maraton za rok?Martyna_K pisze:Asiula, na pewno kiedyś będziemy miały okazję pobiec razem!Can't wait for it
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Ojojojoj....nie. Dla mnie dystans maratonu jest nie do pokonania...w głowie. Zresztą nie będę startowała, chcę dać szansę innym...
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Pogadamy na wiosneMartyna_K pisze:Ojojojoj....nie. Dla mnie dystans maratonu jest nie do pokonania...w głowie. Zresztą nie będę startowała, chcę dać szansę innym...
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Ty mnie Asiula tutaj nie podpuszczaj.... :uuusmiech:
Ale okay, trzymam za słowo
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Znudzą Ci sie wkoncu półmaratony i bedziesz chciała więcej i wiecej...Martyna_K pisze:Ty mnie Asiula tutaj nie podpuszczaj.... :uuusmiech:
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
To może ja dorzucę swoje trzy grosze, jako przedstawicielka większych rozmiarów Mam Shocka i Freyę Active. Shock jest genialny, ale dość gruby, poza tym mój model (Max Sports Bra Top) wszystko ściska i spłaszcza, co jest moim zdaniem zazwyczaj zaletą, ale latem jest w nim gorąco. Za to może służyć jako top Freya jest bardziej stanikowa, ma nawet fiszbiny, ale w ogóle ich nie czuć, ładnie wszystko rozdziela i nieźle trzyma. Jest lekka, przez co mam wrażenie, że nie do końca trzyma, ale trzyma Materiał jest dość cienki, więc jak jest zimno, to wiadomozu.zu pisze:Dałyście mi dziewczyny do myślenia. Myślałam, że Shock jest najlepszy a tu proszę. Bardzo pomocne te Wasze opinie.
No, to mam nadzieję, że namieszałam
A, i stanik musi wspierać, pamiętajcie o tym
Spoko, spoko, poczekamy, zobaczymyMartyna_K pisze:Ojojojoj....nie. Dla mnie dystans maratonu jest nie do pokonania...w głowie.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Ostro na tym obozie trenowałaśMartyna_K pisze:Wstępne planowanie odnośnie maratonu zakłada(z pewną taką nieśmiałością, cytując klasyka.. ) ,że chciałabym pobiec poniżej 2 godzin.Porywanie się z motyką na słońce? Może. Ale podobno do odważnych świat należy...
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Oj tam, oj tam, już poprawiam....Gife pisze:Ostro na tym obozie trenowałaśMartyna_K pisze:Wstępne planowanie odnośnie maratonu zakłada(z pewną taką nieśmiałością, cytując klasyka.. ) ,że chciałabym pobiec poniżej 2 godzin.Porywanie się z motyką na słońce? Może. Ale podobno do odważnych świat należy...
Ale trenowaliśmy ostro, także...
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Martyna, nie wiem, gdzie w Szczecinie będziesz mieszkać, w sensie jaka okolica, ale terenów do biegania jest moim zdaniem b. dużo. Puszcza Bukowa, a od innej strony miasta też sporo parków, ścieżka wokół Jeziora Głębokiego (choć po tych chaszczach to uważaj sama), Jasne Błonia etc. W każdym razie miasto jest rozległe, przestronne, sporo zielonego. Na pewno znajdziesz swoje rewiry
Pozdrów moje rodzinne miasto
Pozdrów moje rodzinne miasto
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam