Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja wiem, że w Polsce generalnie określa się Niemców mianem Szwabów, ale jednak Szwabia to kompletnie inna bajka niż inne regiony Niemiec, a zwłaszcza północ, a mój z północy jest ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
PKO
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie, to bardziej mój już Szwab przez zasiedzenie. :oczko: Tzn. był, bo powrócił na rodziny łono. :taktak:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita... Palisz... Niemiec z Północy... Olaboga :bum:
:oczko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

O paleniu to kiedyś chyba Kulawy Pies popełnił felieton.
Nie pamiętam dokładnie co tam napisał, ale wspomniał coś w sylu, że podobno miny kibiców i innych biegaczy są bezcenne, gdy na mecie po przebiegnięciu maratonu w czasie ca 2h40 min wyciąga fajka i sobie pali... :spoczko:
Wiadomo prawie 3h bez palenia... łolaboga... istna tortura :hahaha:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

super, wbiegasz na mete probujac ostatkiem sil urwac jeszcze tych pare sekund. lapczywie wciagasz ustami powietrze a tu ktos kolo Ciebie wyciaga smroda i zaczyna Ci kopcic :wrrwrr: tez bym pewnie miala wymowna mine ...
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

LadyE ale czy ty jesteś pewna, że dogonisz Psa Kulawego... obawiam się, że on skończy palić zanim ktokolwiek z nas doczłapie do mety :hahaha: :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:super, wbiegasz na mete probujac ostatkiem sil urwac jeszcze tych pare sekund. lapczywie wciagasz ustami powietrze a tu ktos kolo Ciebie wyciaga smroda i zaczyna Ci kopcic :wrrwrr: tez bym pewnie miala wymowna mine ...
A często tak jest na finiszu. Ciśniesz, a jakiś "kibic" właśnie pali papieroska... MASAKRA. Kompletnie nie rozumiem ludzi palących. Bleeeee...
Z innej beczki... Jest taki bieg po Piotrkowskiej w Łodzi. I tam biegnie się pomiędzy ogródkami piwnymi czy restauracyjnymi (?). Oprócz fajek czujemy... zapach obiadków :bum:

Niestety... Sam kiedyś paliłem jak lokomotywa, ale rzuciłem :taktak:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zapach obiadków
Od dziś mianem najtrudniejszego biegu, zaraz po maratonie przez pustynię, będzie bieg po Piotrowskiej :hejhej:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak biegłam 10km de Lausanne, to ostatnie 1-2km było między piknikującymi i grillującymi w parku nad jeziorem. Masakra.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:LadyE ale czy ty jesteś pewna, że dogonisz Psa Kulawego... obawiam się, że on skończy palić zanim ktokolwiek z nas doczłapie do mety :hahaha: :bum:
nie no gdziez bym smiala snuc w ogole takie przypuszczenia :lalala: :jatylko: pisalam tak ogolnie noo :ble:
po prostu mnie takie zachowanie wqrza :wrrwrr:
czasami mijam takiego palacznika na chodniku. staram sie na pare metrow wstrzymac oddech a i tak kiedy w koncu zaczerpne powietrze ... az zatyka :trup:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

na lotnisku? a gdzie to się leci...?
mam nadzieję, że te paskudne boleści przejdą w końcu:)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lotnisko Tempelhof przerobiono na park, a raczej wielką łąkę wypoczynkową. Część jest jeszcze odgrodzona, bo sam budynek lotniska stoi (muszę tam iść na wycieczkę z przewodnikiem, podobno jest super), ale pasy startowe i wszystko zostało. I po tych pasach ludzie biegają, jeżdżą na rowerze, rolkach, windsurfują i inne takie. Jest fajnie, tylko patelnia straszna ;) W ogóle planuję tam iść i jakieś focie postrzelać, jak się zbiorę i pójdę, to wrzucę :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj Kachito, jak ja Cię podziwiam za to bieganie w pełnym słońcu. Szacun i szapoba :taktak:
A wiesz, 2.06 będziemy we Wrocku-mam nadzieję, że nasze pozytywne fluidy dobiegną do Cię (w końcu będą niedaleko :hejhej:) i że świetnie Ci ten bieg pójdzie!
Biegniesz jakąś życiówę, czy dla zabawy?
No a jak obiecałaś foty, to już się nie wymigasz i dodać musisz :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Biegniesz jakąś życiówę, czy dla zabawy?
W zależności od samopoczucia. Ale życiówy nie przewiduję, zapewne będzie zbyt ciepło i zapewne do przyszłej soboty nie wrócę w pełni do formy ;) W razie gdybyście byli w okolicy Carrefoura na Borku o właściwej godzinie, to możecie wpaść pokibicować :taktak:

I w ogóle to byłam w TKMaxxie na zakupach. I kupiłam fajne rzeczy :)

Szorty - były też inne, podobne, z kieszonką na zameczek z tyłu, ale były za duże :lalala:
Obrazek

I bluzeczkę - z tym, że na mnie nie jest aż tak obcisła, bo jest trochę za duża, ale zauroczył mnie zestaw kolorystyczny ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciuszki bardzo ładne :taktak: już sobie Ciebie w nich zwizualizowałam :oczko:
Niechaj Ci służą no i oczywiście czekam na testy-opinie po pierwszym użytkowaniu!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ