Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No z tymi sznurówkami to chodzi o to, że są asymetrycznie a nie centralnie, poza tym mają te pypcie przez które się je przekłada tak blisko osadzone, że sznurówki się nie krzyżują nad podbiciem, tylko układają równolegle. Houk. :hej:

Nie mogę się doczekać Twoich wrażeń! Jak będzie dobrze idę w Twoje ślady.

Może zasypię Norwegię paczkami to nie będą mieli czasu tak każdej miętolić miesiącami w łapach? :bum:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Życzę, żeby butki szybko przyszły (łączę się w bólu jako mieszkająca też poza unią celną) i miłego początku przygody z mini.
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zamowilam! To teraz czekam z niecierpliwoscia na paczke :oczko: mam tylko nadzieje ze rozmiar bedzie ok :tonieja:
ale ja to mam problem z doborem rozmiaru nawet jak mierze buty, wiec w sumie na jedno wychodzi czy kupuje tradycyjnie czy przez neta :oczko:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy :hahaha: pochwal się, jak przyjdą :taktak:
Tempo masz już fajne, ja wczoraj oglądałam swoje wypociny z kwietnia-maja tego roku, nie umiałam więcej niż 2,5km przebiec z tempem 7:25, 7:09, 8:01 :szok:
Zobaczysz, powoli forma będzie się poprawiała, może być powoli, byle do przodu :usmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua, ja przed kontuzja tez juz umialam przebiec 8 km po 6:00, takze wiem ze forma wroci. Ale nie chce biegac za szybko, dopoki sie nie upewnie ze z noga wszystko ok.
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Noga przyzwyczai się znowu do większego obciążenia i będzie git :usmiech: Mój ból obciążeniowy kostki odezwał się wczoraj, ale miał prawo po zwiększeniu dystansu.
Ładnie mi to ortopeda wytłumaczył, że jak docisnę palec do stołu raz, to będzie ok, po 100 razach może troszkę pobolewać, po 1000 spuchnie i koniec. I tak jest też z nogami przy bieganiu, musza przyzwyczaić się, że wymagamy teraz od nich więcej.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no wlasnie, daltego teraz staram sie dawkowac obciazenie powoli :)
i tobie tez zycze zeby kostka przyzwyczaila sie jak najszybciej!
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przyszły? :hejhej:
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mąż szczęśliwy był :hej:
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zu.zu pisze:Przyszły? :hejhej:
hehe, jeszcze nie, na razie sa w Oslo, pewnie panowie celnicy rozpruwaja podeszwy w poszukiwaniu narkotykow :spoczko:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to dalas czadu z bajcepsem hihi :hej: na poczatek to za duzo. Ale nie odpuszczaj sztang, zobaczysz jak z tygodnia na tydzien zadowolenie wzrasta!! 3mam kciuki i tez ubolewam, ze nie mizemy pochodzic razem
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak masz możliwość to kup sobie hantle. W międzyczasie poćwiczysz i wzmocnisz się na sztangi. Cindi ma takie fajne ćwiczenia - każdy je zrobi :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:Jak masz możliwość to kup sobie hantle. W międzyczasie poćwiczysz i wzmocnisz się na sztangi. Cindi ma takie fajne ćwiczenia - każdy je zrobi :)
ee, w domu mi sie nigdy nie chce cwiczyc :oczko: tam jest tyle innych ciekawych rzeczy do zrobienia (sprzatanie, pranie, gotowanie czy chocby walniecie sie na wyro z ksiazka)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rany, aż mi wstyd, że tak się opuściłam z tym pumpem :jatylko: Ale zacznę chodzić, jak się zmieni choreografia, bo obecna mi się nie podoba ;) A w międzyczasie mam w planach wypróbować TRX - przekonało mnie to, że podobno wymyślili to nudzący się komandosi Navy SEALs :spoczko:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:ee, w domu mi sie nigdy nie chce cwiczyc :oczko: tam jest tyle innych ciekawych rzeczy do zrobienia (sprzatanie, pranie, gotowanie czy chocby walniecie sie na wyro z ksiazka)
Mnie się chce, ale nie mam jak, bo ciągle ktoś czegoś ode mnie chce. Więc Chodakowską chyba zmienię na siłownię :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek