Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No co wy dziewczyny jesteście takie passe.
Tera jest trendy "minimalizm" więc, się po prostu lata z butelką Poweradea wciśniętą za gumkę rajtek... :hahaha: :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kanas, nie wiem, może to kwestia, że kieszeń idzie przez całe plecy? Nie wiem. Mój się dzisiaj obracał tylko wtedy, jak chciałam ;)

Zoltar, Ty się śmiej, ale tak też już latałam ;) Poza tym to ja latam minimalistycznie z wodą - nie lubię Powerade'a, brzuch mnie od niego boli :ble:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie to nie tak :ble: gdzies czytalam ze te wszystkie bidony przeciekaja, ale tak obwodem pasuje wlasnie butla po powerade, do mojego pasa pasowala, u innych tez ja widuje. inna sprawa ze sam pas jakos do mnie nie pasuje. i tu potwierdze to o czym wspomniala Kanas wszystkiemu winne wciecie w talii ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Butelka po poweradzie może być za wąska, muszę przetestować.
I ej, ja też mam wcięcie w talii, kto mnie widział, może potwierdzić ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Butelka po poweradzie może być za wąska, muszę przetestować.
I ej, ja też mam wcięcie w talii, kto mnie widział, może potwierdzić ;)
Ej, potwierdzam :hej: mi wszystko prędzej czy później jakby osiada na biodrach i zaczyna podskakiwać. Nie mogę też się tak ścisnąć w talii, żeby nie oddychać :hahaha:
Jest nawet ciekawy z deca, zajrzyjta w komentarze do bloga u Anid. Niestety mi nie pasi-nie wchodzą klucze i komóra nie wejdzie.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, to może być przez Twój płaski brzuch, tak mi właśnie do głowy przyszło ;)

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam zdecydowanie wcięcie w talii i brzuch, hmm nienajgorszy i pas z deca mi nie lata za bardzo. Ale skrócony prawie na maksa. Chodzi o ten model z dwoma płaskimi bidonami, ma też dwie kieszonki, więc komóra (jeśli nie za duża) i klucze wejdą. Małż biega czasem z tejże samej firmy pasem z jednym bidonem na skos, on go lubi, na mnie się za nic nie trzyma.
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Butla w krzaczorach to najlepsze rozwiązanie :oczko:
Awatar użytkownika
pulchniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39,29
Życiówka w maratonie: 3,33,58

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem ważne jest to z jakiego materiału zrobione są paski. Jeżeli jest to mocna gumka to jest ok. Pas się trzyma, a jeżeli to nierozciągliwy pasek to prędzej czy później luzuje się i denerwuje. Z tego co mi wiadomo to New Balance robi takie ustrojstwa na butelki. I nawet nie najdroższe
Obrazek

blog komentarze

10 km 39:29 21,097 km 1:31:43 42,195 km 3:11:57
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja mam NB i wcale sie nie trzyma. nie lata tylko wtedy kiedy scisne sie tak mocno ze nie moge oddychac ... ale ja to nawet z paskiem od pulsometru nie moge biegac :hahaha: niektorzy widac tak maja :bum:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No dobra, u mnie wygląda to tak. Widać kieszonkę z siateczki, a duża kieszeń jest na całej powierzchni tego pasa, jak się przyjrzeć, to nawet widać ten suwak na górze.

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Twój może jest stabilny, bo ma dość sporą powierzchnię? U mnie jak pisałam sprawdza sie tylko taki symetryczny, równo dociążony dwoma bidonami. Z jednym bidonem węższy niż kachitowy u mnie się nie trzyma.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To i tak delikatnie się odniosłaś do właścicielki psa :hahaha: nie rozumiem takich debilnych właścicieli psów a zaraz na drugim miejscu debilnych właścicieli samochodów (mam tu na myśli wrednych kierowców, którzy poza czubkiem własnego samochodu nie widzą-bądź udają, że nie widzą nic więcej!)...
Kurde, dopiero teraz ujrzałam Twą fotę od tyłu-pozujesz jak kandydat do MR Olympia!! :hejhej:

Ps. Zacny kilometraż jak na kwiecień :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:No dobra, u mnie wygląda to tak. Widać kieszonkę z siateczki, a duża kieszeń jest na całej powierzchni tego pasa, jak się przyjrzeć, to nawet widać ten suwak na górze.
Kachitanjedziesz ma 3 dniowy bieg na Mazury :hahaha: :hejhej: :oczko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Kachita pisze:Przebieżki szły fajnie, chciałam zrobić więcej, ale na początku piątej rzucił się za mną w pogoń...
No normalnie zamarłem jak to przeczytałem, serce podeszło mi do gardła...
Kachita pisze:...ujadający pies
uff... ulżyło mi, bo to tylko pies... a już myślałem, że to blok czekoladowy albo broń Bóg czekolada z okienkiem. :trup:

:bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ