rubin - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Monika PRZEPIĘKNIE !!!!! co za czas ! co za dystans ! W dodatku w tak przepięknych okolicznościach. Podziwiam Cię stokroć razy
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
pisałem, cenzura wycięła czy jak ?
od dziś nie kłaniam się Pani.
amen.
od dziś nie kłaniam się Pani.
amen.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
dzięki to powinno się leczyć; już teraz bolą mnie nogi, plecy; co będzie jutro, nawet nie chcę myśleć - a i tak jestem bardzo, bardzo zadowolona
a 8 marca ..... powtórka
Robert, nie ma stracha - namolna jestem straszliwie; prędzej czy później się odezwiesz
a 8 marca ..... powtórka
Robert, nie ma stracha - namolna jestem straszliwie; prędzej czy później się odezwiesz
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
akurat.
milczę jak głaz.
przez zaciśnięte zęby jeszcze tylko powiem: solanka
milczę jak głaz.
przez zaciśnięte zęby jeszcze tylko powiem: solanka
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
O rajuśku... Aleś poleciała
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
zaraz poleciała; luźna wycieczka z odgórnym założeniem, że nie tempo się liczy, tylko zmęczenie nóg i cudne ścieżki ; muszę robić takie wypady, żeby mieć szansę w czerwcu, a że przy okazji jest pięknie ...
solanka chyba pomogła bo dzisiaj, póki co czuję tylko plecy i ... tyłek, i to tylko troszeczkę
solanka chyba pomogła bo dzisiaj, póki co czuję tylko plecy i ... tyłek, i to tylko troszeczkę
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
No ładnie, maraton na luzie na sobotę. Mnie też bolą plecy ale to od wyginania się na snowboardzie. Kilometrów pewnie zrobiłam tyle co ty, tylko że ja w górę to się woziłam wyciągami.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Niezły trening No ale wiadomo, ultra samo się nie pobiegnie Zazdroszczę okoliczności przyrody!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Ładna wycieczka......chyba muszę siękiedyś w tamte rejony wybrać na wycieczkę biegową :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak Cię nic nie boli, to są dwa powody:
1. jesteś dobrze wytrenowana
lub
2. nie dałaś z siebie wszystkiego.
Tak mówią ci, co się znają.
Ja stawiam na powód pierwszy. Dodam, że mnie po maratonach też mało co boli, najfajniej było po pierwszym, kiedy chodzić nie mogłam przez dwa dni, a kolejne to już jakoś mało zakwaszające...
1. jesteś dobrze wytrenowana
lub
2. nie dałaś z siebie wszystkiego.
Tak mówią ci, co się znają.
Ja stawiam na powód pierwszy. Dodam, że mnie po maratonach też mało co boli, najfajniej było po pierwszym, kiedy chodzić nie mogłam przez dwa dni, a kolejne to już jakoś mało zakwaszające...
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
myślę, że parę ostatnich krosowych wypadów bardzo pomogło; na początku lutego ponad 36 km po pagórkach, wtorkowe krosowe nocne traile (też trudny teren), Wilcze Gronie ... po każdym z tych biegów bolały mnie uda, ale w końcu zaczęły się chyba przyzwyczajać do przewyższeń:) ;
cieszę się, bo widzę, że cierpliwość popłaca - powoli, bo powoli, ale coraz lepiej czuję się na podbiegach:)
Marcin - zawsze mówię, że jura to piękne tereny; szkoda, że tak bardzo niedoceniane ... a może i dobrze, bo wcale nie jest tam tłoczno; w sobotę przez całe 42 kilometry minęliśmy dosłownie kilka osób!
cieszę się, bo widzę, że cierpliwość popłaca - powoli, bo powoli, ale coraz lepiej czuję się na podbiegach:)
Marcin - zawsze mówię, że jura to piękne tereny; szkoda, że tak bardzo niedoceniane ... a może i dobrze, bo wcale nie jest tam tłoczno; w sobotę przez całe 42 kilometry minęliśmy dosłownie kilka osób!