Skoor - sala tortur
Moderator: infernal
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Skoor, w ile teraz poleciałbyś dychę, co, bo widzę, że latasz coraz szybciej i dłużej?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Powiem Ci, ze nie wiem... Mysle, ze byloby zlamane 50min, ale ile dokladnie... Treningowo raz polecialem dyszke w 50:56, kiedys poprawilem czas z treningu na zawodach o 3 minuty, ale to gdybanie...
Po dzisiejszym dniu mam ochote zrobic polmaraton, tyle, ze blisko mnie nic nie ma
Po dzisiejszym dniu mam ochote zrobic polmaraton, tyle, ze blisko mnie nic nie ma
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
E, to 50'00" spokojnie złamałbyś na zawodach. To pewnik. (Chyba, że trasa z rodzaju tych górskich ). Półmaraton to w mojej głowie taki dystans docelowy. Nie za krótki, ale też nie za długi, by ograniczyć się do najpewniej dwóch startów w roku. Ale to bardzo odległy cel.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
@wypass, już powinno być ok. Oglądaj do woli
Z ciekawostek dodam, że chyba mnie wczoraj przewiało bo szyją nie mogę kręcić i musiałem sobie przymusowe wolne w robocie zrobić
Z ciekawostek dodam, że chyba mnie wczoraj przewiało bo szyją nie mogę kręcić i musiałem sobie przymusowe wolne w robocie zrobić
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
hm...
Nie masz wystarczających uprawnień do pokaż aktywności o ID 389733632.
No to nie dobrze, z tym przewianiem...a od roboty to każdy odpoczynek się przyda
Nie masz wystarczających uprawnień do pokaż aktywności o ID 389733632.
No to nie dobrze, z tym przewianiem...a od roboty to każdy odpoczynek się przyda
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:36:34
- Życiówka w maratonie: 02:53:58
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Tyle z tego przewiania dobrego, ze sie wyspalem i pogralem w gta 5 na xboxie, no i oczywiscie siadlem na poczytac forum na laptopie i dzieki temu znalazlem bieg na dyche w Rzeszowie nanktory nie omieszkalem sie zapisac
Aktywnosci na garmin connect powinny byc juz dostepne
Aktywnosci na garmin connect powinny byc juz dostepne
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No nie powiem zeby bylo idealnie ale moge normalnie egzystowac juz wczoraj testowo bylem troche potruchtac i wyszlo tego truchtania 11km
-
- Zaprawiony W Bojach
Tomasz, zapierdzielaj do dobrego ortopedy!
I na razie odpuść bieganie puki nie będziesz wiedział co konkretnie Ci się stało.
Czekając na wizytę zaaplikuj BenGay.
I na razie odpuść bieganie puki nie będziesz wiedział co konkretnie Ci się stało.
Czekając na wizytę zaaplikuj BenGay.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
A ciul wie z czego to... Mysle, ze troche dowalilem ta 15-tka 13 pazdziernika, ale z drugiej strony takie dystanse sobie juz na luziku latalem... Lewa noge czuje tylko bezposrednio po biegu, a prawa czuje caly dzien.
Do ortopedy sie w tym tygodniu wybiore jak sie uda, a na zawody pojade tak czy siak, najwyzej je przemarszobieguje w szarej torbie na glowie bo to wstyd
Do ortopedy sie w tym tygodniu wybiore jak sie uda, a na zawody pojade tak czy siak, najwyzej je przemarszobieguje w szarej torbie na glowie bo to wstyd
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Po napijemy się piwka, to z miejsca się poprawiSkoor pisze:A ciul wie z czego to... Mysle, ze troche dowalilem ta 15-tka 13 pazdziernika, ale z drugiej strony takie dystanse sobie juz na luziku latalem... Lewa noge czuje tylko bezposrednio po biegu, a prawa czuje caly dzien.