Nic nie musisz robić specjalnego aby go mieć, wystarczy, że szybko będziesz nóżkami przebierać

Sam bym go wziął, ale za 10k nie dają, więc nie będę się wysilał.

Moderator: infernal

! Od 15km lekko przyspiesza i goni czołówke dziewczyn w swojej kategorii! Ma dziewczyna talent! Brawo! 25km 2:04:44 i wciąż przyspiesza
! Od 15km lekko przyspiesza i goni czołówke dziewczyn w swojej kategorii! Ma dziewczyna talent! Brawo! 25km 2:04:44 i wciąż przyspiesza  Są emocje:)
 Są emocje:)

ale to może dlatego, że ona biegła w innym biegu
 ale to może dlatego, że ona biegła w innym biegu  

i brawo za walkę do samego końca! Wyniku końcowego nie pisze, pozostawiam to autorce
 i brawo za walkę do samego końca! Wyniku końcowego nie pisze, pozostawiam to autorce  ! Jeszcze raz gratulacje za walke z samą sobą i z przeciwnościami na trasie!
! Jeszcze raz gratulacje za walke z samą sobą i z przeciwnościami na trasie!
Dobra, dobra Panucci nie ściemniaj, od razu otwarcie powiedzmy, że tego pięknego Mercedesa zgarnął jej z przed samiutkiego nosa jakiś Etiopczykpanucci10 pisze:Wyniku końcowego nie pisze, pozostawiam to autorce!

szacunek do autorki nakazuje żeby nie zdradzać najważniejszegozoltar7 pisze:Dobra, dobra Panucci nie ściemniaj, od razu otwarcie powiedzmy, że tego pięknego Mercedesa zgarnął jej z przed samiutkiego nosa jakiś Etiopczykpanucci10 pisze:Wyniku końcowego nie pisze, pozostawiam to autorce!

LadyE nie przejmuj się następnym razem... weżniesz wszystko
 Aga pewnie sama w relacji napisze wszystko od A do Z
 Aga pewnie sama w relacji napisze wszystko od A do Z  a ja starałem sie pisać tylko do mniej wiecej "Y"
 a ja starałem sie pisać tylko do mniej wiecej "Y" 

Na relację spokojnie sobie poczekamy, bez stresu
 Na relację spokojnie sobie poczekamy, bez stresu 

Czekaj, skocze po popcorn i duży kubek coli (dietetycznej oczywiściekachita pisze:Gratulacje!Na relację spokojnie sobie poczekamy, bez stresu
 ).
 ).