Gife pisze:Chciałem się tylko upewnieć, bo garb niesamowity
ech, zycie
a tak na powazniej - wyglada wiec na to, ze wszystko w porzasiu - ciesze sie
Moderator: infernal
Gife pisze:Chciałem się tylko upewnieć, bo garb niesamowity
Specem od rowerów nie jestem, ale podstawy trzeba znać by uniknąć kontuzjiioannahh pisze:Gife pisze:Chciałem się tylko upewnieć, bo garb niesamowity
ech, zycie
a tak na powazniej - wyglada wiec na to, ze wszystko w porzasiu - ciesze sie
Pamiętaaaaam to!! kozacka rzecz jak to zbierałem to szukanie Wallego zostawiałem na sam koniec.. kończyło sie że znajdowałem jeszcze pod kioskiemioannahh pisze:GDZIE JEST WALLY?
mam taka nadzieje :Dgrozes pisze: ...i przyzwyczaisz sie do wszystkich treningów...nawet tych co nie lubisz
:DKiedyś jeden człowiek zajmujący się sztuki walki powiedział mi że trzeba najcześciej robić te treningi których nie nawidzisz bo one dają Ci najwiecej, te przyjemne są z reguły łatwe do wykonania dla nas choć dla innych mogą być trudne...dlatego są przyjemne
Dla wielu czytających twoje treningi (i wyniki) są nieosiągalne, więc taka znowu beznadziejna nie jesteśNo i to by bylo na tyle. Chyba trening do powtorki, sama mysl dziala na mnie okrutnie demotywujaco. Bo staralam sie, nie olalam tego treningu, a mimo to wyszlo porazkowo. Nie wiem, jak bardzo spowolnila mnie awaria zoladkowa, ale troche na pewno tak. Ale ile faktycznie, tego nie wie nikt. Czuje sie beznadziejnie beznadziejna
Właśnie takie treningi w czasie niemocy, dają pokory przed następnymi. Nikt przecież idealnie nie trafi w odpowiednią porę dnia z wypoczętym organizmem, dlatego trzeba umieć to przeboleć. Jeśli czułaby się na tyle niezdolna do wykonania treningu, z pewnością by go przerwała.bati pisze: Bez sensu, moim zdaniem, jest robić coś na siłę, ze łzami w oczach. Czasami warto się wsłuchać w swój organizm.
Ona go zrobiła wolniej w jej odczuciu, ale czy w danym zakresie się trzymala? Wtedy byłby dobrze zrobiony trening przy złym samopoczuciu tylko i wyłącznie.Qba Krause pisze:czasami lepiej nie zrobić treningu w ogóle niż zrobic go źle