chel - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki, zapisałam się. I wpadłam w lekką panikę, że to już za 16 dni. Że niby grudzień za 14 dni 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Chel-ten sen to typowy sen "życzeniowy"-podświadomość chce takiego wyniku, choć świadomość mówi Ci co innego..no no no... tak, to dobry znak!
Będę trzymać kciuki za Was
Co do kolana-postaraj się choć przez chwilę przerzucić na miękkie podłoże-kolana odpoczną od betonu i będą Ci wdzięczne

Będę trzymać kciuki za Was

Co do kolana-postaraj się choć przez chwilę przerzucić na miękkie podłoże-kolana odpoczną od betonu i będą Ci wdzięczne

- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
okropne te pająki
a ten z awatara taki ładny, wygląda jak zmutowany jeż a jeże są kochane ^^
fajnie, że się zapisałaś na bieg
Czapka Mikołaja w pakiecie startowym!!

też to uważam za anomalię, że normalnie non-stop marznę (nawet w domu), a w biegu jest mi za gorąco...chociaż, wychodząc dzisiaj na autobus w trzech warstwach, z czego jedna to poważna kurtka narciarska, uznałam, że to w sumie cudowne, że mnie w dwóch cienkich nie jest zimno podczas biegu.![]()
fajnie, że się zapisałaś na bieg

Czapka Mikołaja w pakiecie startowym!!

- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Olenka
- Wyga
Twój bilans mnie zawstydził i zaczynam kombinować jakby tu moje km wybiegane wzbogacić 
Zazdroszę porannego treningu - pracuję od 7:00 więc musiałabym chyba o 4 wstawać, żeby wyrobić i jeszcze młodą zawieźć do przedszkola, także ja zostawiam sobie wieczory, ale takie poranki kiedy miasto jeszcze śpi... super sprawa

Zazdroszę porannego treningu - pracuję od 7:00 więc musiałabym chyba o 4 wstawać, żeby wyrobić i jeszcze młodą zawieźć do przedszkola, także ja zostawiam sobie wieczory, ale takie poranki kiedy miasto jeszcze śpi... super sprawa

- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
przyzwoite masz te tempa na szybszych odcinkach 
jak zdrowie, wspominałaś coś o lekarzu? kochana, jak ci nawet lekarz mówi że masz więcej jeść to jedz! mam nadzieję, że się nie głodzisz na tej całej diecie

jak zdrowie, wspominałaś coś o lekarzu? kochana, jak ci nawet lekarz mówi że masz więcej jeść to jedz! mam nadzieję, że się nie głodzisz na tej całej diecie

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Fiu, fiu, już teraz nieźle śmigasz, nie czekasz na dyszkę.
Ale na to trzeba sił, więc jedz jak lekarza przykazał.

- chel
- Zaprawiony W Bojach
dzięki dzięki.
no wspomniałam o lekarzu, bo mimo, że ja nie czuję żebym sobie krzywdę robiła, to organizm twierdzi zdecydowanie inaczej i mnie to niepokoi.. jem teraz ładnie i jeszcze większą wagę przykładam do tego, żeby było zdrowo i zobaczymy.

no wspomniałam o lekarzu, bo mimo, że ja nie czuję żebym sobie krzywdę robiła, to organizm twierdzi zdecydowanie inaczej i mnie to niepokoi.. jem teraz ładnie i jeszcze większą wagę przykładam do tego, żeby było zdrowo i zobaczymy.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No, coś czuję, że będę wąchać Twoje pięty za tydzień 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- chel
- Zaprawiony W Bojach
akurat nie, to był prezent, który zamierzam wręczyć we wtorek.
pan, który mi oddawał przeysłkę, skomentował 'jak na panią patrzę to mi się od razu zimno robi...' 

no bo ja jestem z tym, co to wszystko wiedzą zawsze lepiej.Kanas78 pisze:Ty juz wiesz co on Ci powie to niezła wróżka jesteś hihi

- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Kod: Zaznacz cały
budzik nastawiłam na 4:36
Hehe w sumie 4:36 to by było fajne tempo biegu, prawda?

- ms_11
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 46:02
Powodzenia w jutrzejszych zawodach - trzymam kciuki
Pozdrawiam
Marta

Pozdrawiam
Marta