Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tylko metkę odetnij ;)
PKO
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Wygladacie razem gietko i powabnie :hej: .
:taktak:

Fajne.
Ja teraz noszę się w podobnych dizajnem freerunach.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Smiale plany, wzniosle cele, nam maluczkim pozostaje trzymac kciuki. :hej:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak to mówią: sięgaj tam, gdzie wzrok nie sięga :hej:

A plany są takie jakie są, bo ja nie umiem biegać szybko, ale całkiem nieźle (chyba) mi idzie bieganie długo ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cel wygląda dobrze :taktak:
Ignis
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3:31

Nieprzeczytany post

Fajnie, że przygotowujesz się do Wrocławia. To bardzo przyjemny maraton.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cel postawiony. Jesteś bardzo waleczna, więc na pewno go osiągniesz :taktak:
Będę 3mać kciuki, dopingować, kometować itd itp!!!
Wytrwałości życzę. Kiedy zaczynasz przygotowania?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżno, też tak uważam :taktak:

Ignis, mam nadzieję. W zeszłym roku podobno pogoda dała biegaczom w kość. Z drugiej strony będę trenować latem we Wrocku właśnie, więc powinnam się przyzwyczaić do ewentualnych upałów i duchoty. W razie co mam blisko do domu ;)

Kanas, dzięki! :) Myślę, że zacznę w przyszłym tygodniu albo po świętach. Chociaż pewnie raczej po świętach, bo to różnie może być, zwłaszcza z długim wybieganiem w niedzielę wielkanocną ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
dangolele
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Też się przygotowuję na jubileuszowy maraton Wrocław:) przystąpiłam do programu I Ty możesz zostać maratończykiem, fajnie się biega z taką liczbą ludzi, polecam (choć wiadomo że czasami samemu też fajnie potruchtać ) . Będę w sobote na BBL, brać te buciki czy już nie jesteś zainteresowana bo widziałam że sobie jakieś nowe zakupiłaś :)
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też zastanawiam się nad tym programem, ale szczerze mówiąc nie widzę siebie wstającej o siódmej rano w niedzielę ;) A buciki weź, chętnie przymierzę :)

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ktoś pisze:cóż, chyba muszę zmienić cel na "schudnąć 4 kg".
Ale to wspaniałe !!! Spojrzyj na to od jasnej strony, przecież te 4 kg mniej to może oznaczać 9-10 min. mniej w półmaratonie.

Nie myśl o tym... JUST DO IT :bum:

:oczko:

ps. ja to bym się nawet podpisał pod tym nowym tytułem blogaska... tylko, że przed "4" trzeba by postawić skromne "1" :jatylko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita nie wiem, skąd to "porównanie"... chyba powinnaś się wybrać do okulisty... :taktak:
Do maratonu napewno tyle schudniesz, pilnuj tylko, żeby nie zjadac swoich mięśni...
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kaczita... Chyba macie z Kanas jakiś stres po zawodach. Ciebie już nie mogę czytać, a Kanas słuchać. Takie głupoty gadacie/ piszecie... Jeśli chcecie przebiec maraton to zbierajcie siły na treningi, koncentrujcie się na wrześniowym celu, a nie trwonicie energię na użalanie się nad sobą. Bieganie boli i będzie jeszcze bardziej boleć. I módlcie się do Bozi Biegowej, żeby po 5 miesiącach maratońskich przygotowań, Rodzona Matka Was poznała! Bo mnie nie poznała... Możecie się na mnie obrazić za powyższe słowa- trudno. Jednak powiem jeszcze to, że wykonałyście w niedzielę kawał dobrej roboty: Ty przebiegłaś pierwsze 21 km w życiu, a Kanas poprawiła życiówkę bez wykonania 50% planu. Wiecie jak zarąbiście wyglądałyście na mecie? Pozytywna energia tryskała z Was strumieniami :taktak: Zatem głowa do góry Kobitki i do przodu !
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoltar, jeśli to jest takie proste, to już dawno powinieneś być chudziutki jak szczapa :bleble:

Kanas, ja się nie porównuję do pana na obrazku, no bez przesad... Wstawiłam, bo mnie rozbawił :hejhej:

Wolf, czilałt, czasem trzeba pomarudzić, to pomaga ;) I marudzenie to nie jest użalanie się nad sobą!
Mój plan na schudnięcie jest taki, że a) zacznę więcej biegać (co jest nieuniknione przy przygotowaniach do maratonu), b) ograniczę słodycze i fast foody. Izi. Chyba :bum:

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Zoltar, jeśli to jest takie proste, to już dawno powinieneś być chudziutki jak szczapa :bleble:
Bo tak jest...
Ty tego oczywiście nie możesz pamiętać bo za młoda jesteś,
ale spytaj np. wujka Edka… Zoltar kiedyś ważył 113 kg (dieta żołędziowa wiadomo :bum: ) a teraz raptem 88 kg… dawne dobre czasy :echech:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ