Moderator: infernal
No, ale ze stojaka też się tam nie startuje. Ja tam na takich dystansach napewno nie dał bym sobie rady, ale zawsze mnie ciekawiło czy istnieją takie zawody na bieżni dla amatorów - taki odpowiednik biegów ulicznych tylko że na krótkich dystansach?Skoor pisze:W zasadzie nie wiem czy ma to jakies znaczenie, ale stwierdzilem, ze nikt nie startuje na zawodach na 400,800 czy ile tam metrow z truchtu postanowilem wiec nie isc ta drogakto wie moze mnie kiedysnajdzie ochota na takie zawody to przynajmniej element startu nie bedzie mi obcy
O! może nawet nie byłbym ostatni na 1000msosik pisze:W Krakowie mamy takie coś. Nie byłem, ale słyszałem, że fajnie jest.
LINK
Nawet jakieś nagrody dają
Ech... 2000zl bam wygralsosik pisze:W Krakowie mamy takie coś. Nie byłem, ale słyszałem, że fajnie jest.
LINK
Nawet jakieś nagrody dają
To sie nazywa "start lotny". Przy tysiaczkach raczej nie ma znaczenia jak sie startuje, ale lepiej juz z 2-3m rozbiegiem, zeby lepiej wejsc w tempo.Skoor pisze:Hehehenie, z rozgrzewka
Chodziilo mi o to, ze dzis startowalem stojac na linii i czekajac az przerwa sie skonczy. Wczesniej ostatnie 3-4s podtruchtywalem do tej linii
To tak się da?!Rolli pisze:Co moze być lepszego? Spanie do dziewiątej.TomBod pisze:Żaden ze mnie biegacz, 48 wiosen na karku, ale 5 razy w tygodniu (przygotowuję się na PM) o 5 rano jestem w lesie (200m od domu). Otaczająca przyroda, dookoła dziki zwierz, godzina do półtora sam ze sobą i swoimi myślami - cóż może być lepszego
W W-wie są od dobrych 5 czy 6 sezonów, tylko jakoś w tym roku na razie nic nie słychać, a szkoda, bo cieszyły się dużym zainteresowaniem ...Marc.Slonik pisze:. Ja tam na takich dystansach napewno nie dał bym sobie rady, ale zawsze mnie ciekawiło czy istnieją takie zawody na bieżni dla amatorów - taki odpowiednik biegów ulicznych tylko że na krótkich dystansach?
Na to liczekasia41 pisze:Tomku ja ostatnio tez biegałam czterysetki, oczywiście duuuużo wolniej niz Ty, ale mój kolega biegał w takim samym tempie co Ty, no może ostatnie powtórzenie przycisnął szybciej od Ciebie i on na dyszkę biega 36 minut, to jest szansa, że i Ty będziesz tak latał
Wielka szkoda, byłaby szansa w realu porywalizowaćSkoor pisze:Jednak nie, nie ogarne czasowo. Ostatnio mam dosc malo czasu :/