<złe skojarzenie, złe skojarzenie>no nieźle zasuwasz. Aż boje się co będzie w Szczecinku!. Chyba mnie "łykniesz":)

Moderator: infernal
<złe skojarzenie, złe skojarzenie>no nieźle zasuwasz. Aż boje się co będzie w Szczecinku!. Chyba mnie "łykniesz":)
Bydzi nie pobiegła, Szczecinek to jej rodzinne miasto więc myślę, że wstydu NIE przyniesieSylw3g pisze:<złe skojarzenie, złe skojarzenie>no nieźle zasuwasz. Aż boje się co będzie w Szczecinku!. Chyba mnie "łykniesz":)
A u mnie jest Bols, Wyborowa, Finlandia... ale o Życiówce nie słyszałemMartyna_K pisze:W miarę kolejnych treningów,apetyt na życióweczkę robi się coraz większy.
Eee tam, zaraz sklep. Takie tam skromne dowody pamięci od wdzięcznych petentówProvitamina pisze:zoltar7 masz w domu sklep?
Martyna nie obraź się ale ja taki naiwny to nie jestem, mama zawsze mnie przestrzegała przed takimi jak Ty. Najpierw zawrócisz mi w głowie, później wykorzystasz a na koniec porzucisz. O nie dziękuję.Martyna_K pisze:Zoltar,nieważne ,co ludzie powiedzą,ale mówię to tu i teraz-stałeś się tym samym moim najlepszym przyjacielem![]()