Po pierwsze to gratulacje i dużo zdrówka dla małego Wojtka.
Fajnie, że chcesz być aktywną mamą i masz związane z tym plany. Życzę by wszystko układało się po twojej myśli.
Czekam na kolejne wpisy, niech Vantage zapracuje na siebie
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Moderator: infernal
Ano nie ma endomondo, ale cały czas działam:)keiw pisze:Endomondo nie ma to nie wiedziałem co tam brykasz![]()
Fajnie, że nie zrezygnowałaś z aktywności. Gratuluję życiówki
Dodam, że połówkę nie będzie tak trudno zrobić jeśli będziesz systematyczna w tym co robisz i wcale nie trzeba do tego nie wiadomo jakiego kilometrażu.
Dzięki:) Ja pewnie do ciebie też będę zaglądać:)pawo pisze:Nie wiem co to ten parkrunale będę podglądał i kibicował.
W jakim sensie daleko? Chodzi, że w innych miejscach? Nie studiowałam jeszcze trasy. Będą Katowice bo w miarę blisko z Częstochowy a muszę myśleć tutaj o Wojtku, który zostanie z teściami. A Katowice w miarę znamy to logistycznie ogarniemy temat transportu:)pawo pisze:No to trzymam kciuki i za Ciebie i za męża i za polara.
A od startu do mety półmaratonu to chyba dość daleko, tak przynajmniej mi się zdaje.
Zwłaszcza, że czasami biega się pętle, więc można sobie....keiw pisze:Start i meta są blisko siebie a czasami nawet w tym samym miejscu więc żaden dystans nie jest straszny