Wapel pisze:no właśnie nie wiadomo czy każdy z nas nim nie jest :PAsiula pisze:A jesteś urodzonym biegaczem?
Sorki, ale nie sądzę...
Nie wiem co Ci chodzi po głowie, ale...
proszę Cię - nie każ naszym dzieciom w środku zimy boso po dworze biegać
Moderator: infernal
Wapel pisze:no właśnie nie wiadomo czy każdy z nas nim nie jest :PAsiula pisze:A jesteś urodzonym biegaczem?
Sorki, ale nie sądzę...
Asiula pisze: Nie wiem co Ci chodzi po głowie, ale...
jakby to powiedzieć... nie mamy chyba klimatu do biegania boso w zimie :P ale tu bardziej rozchodzi się o unikanie tych wszystkich super technologiiAsiula pisze:Wapel pisze:no właśnie nie wiadomo czy każdy z nas nim nie jest :PAsiula pisze:A jesteś urodzonym biegaczem?
Sorki, ale nie sądzę...
Nie wiem co Ci chodzi po głowie, ale...
basen czy aqua park?Wapel pisze:Dzisiaj jest dzień od Asi, mój jest jutro Na razie nie widzę jakoś biegania jutro więc bardziej się skłaniam na basen - nogi trochę ciężkie może wypróbuje ten basen na Halembie?
w tym tygodniu może być ciężko bo u nas się rozpanoszyła grypa i jestem w strefie narażenia :P ustalimy na Dziku jakiś termin, może jeszcze by się ktoś doczepił i byśmy w ogóle polatali jak zgraja świetlików :Pmar_jas pisze:No nie no..znowu takiej napinki na tempo to nie mam..rozbieganie zrobimy, nie musi być szybko...fajna zabawa..przygotuj czołówke i daj znać ze gotowa do użycia to sie zgadamy...
czasami taki "reset" się przydaje poza tym oprócz biegacza każdy jest też człowiekiem :P mleczny napój zdrowia na razie pomaga - dawno tak dobrze nie przespałem nocy (z jedną pobudką o 3 do córki)acer pisze:Widzę, że jest tu na forum całkiem spora grupka biegających czasami "po baletach"
ps. mleko z czosnkiem i modem... pychotka