No mam nadzieję! Z drugiej strony ślimak może dać w kośćwolf1971 pisze:A na polowce cos czuje, ze bedzie mocny finisz.

Moderator: infernal
No mam nadzieję! Z drugiej strony ślimak może dać w kośćwolf1971 pisze:A na polowce cos czuje, ze bedzie mocny finisz.
kiedy..?Kachita:parditko, ciśniesz coraz mocniej, kiedy ja Cię dogonię?![]()
tfu!pardita pisze:kiedy..?Kachita:parditko, ciśniesz coraz mocniej, kiedy ja Cię dogonię?![]()
jak mnie kontuzja złapie jakaś wstrętna.
Co za strachy??Kanas78 pisze:Chel Wolfteam nie dziękuje, żeby nie zapeszyć... Na dodatek z dnia na dzień pojawia się coraz więcej "strachów" na tym PW...
W końcu musisz Kachita zdecydować, co jest dla ciebie ważniejsze, czy jakaś głupia praca, czy bieganie ?Kachita pisze:A, i jeszcze miałam zrobić 6 powtórzeń, ale a) nie chciało mi się, b) przerwa na lancz nie trwa wiecznie i spóźniłabym się na spotkanie
Fakt, czasami ręce tak marzną na klawiaturze komputera... na szczęście mój zabytkowy/archaiczny notebook ma radiator pod klawiaturą więc moja klawiatura jest zawsze ciepłaKachita pisze:A teraz sobie siedzę przed kompem, zmarznięta, głodna i z sinymi paznokciami
No proszę cię. Przecież jesteś duża i wiesz co masz robić... wystarczy bogato wyjść za mąż. Nie ma lepszej strategii dla kobiety (wiem, wiem nie jest to poprawne politycznie). Głupie ci...kachita pisze:Zoltar, póki co z biegania się nie utrzymam, więc z bólem serca przedkładam jednak pracę nad bieganie.