Mar_jas - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

rubin pisze:Marcin, masz może w planie wyjazd treningowy w okolice Rajczy, tak jak to było w ub. roku?
W sumie nie zastanawiałem się...byłem w zeszłym roku, teren już znam....choć mozna by raz na jeden dzień wyskoczyć w tamtą okolicę, nie ma problemu :spoko: ....
Tak poza tym to jadę w tym roku na urlop w góry w tym roku więc "poważniejsze" przygotowania przeprowadzę w czasie urlopu w lipcu

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
New Balance but biegowy
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widze że nowa rola Ci spasowała i jak naj bardziej odpowiada :)! Fajnie że byli z Ciebie ludziska zadowoleni, to chyba największa nagroda dla Ciebie! Brawo!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Żebym to ja wcześniej przeczytała, to bym Cię poszukała tam na starcie :) No nic, innym razem ;) Gratuluję udanego zającowania!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
luke81
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:54:53

Nieprzeczytany post

Wypad w Beskid Niski....niski to on jest tylko z nazwy, bo kilka podbiegów skutecznie mnie zabiło...Podejście na Gancarz będzie mi się śniło po nocach...
Kolano się mocno odezwało, zmęczenie masakryczne...ale pozostała ta MEGA przyjemność biegania górskiego :uuusmiech:
Cześć.
Jakbyś się jeszcze kiedyś wybierał w okolice Wadowic na podobną eskapadę i potrzebował towarzystwa to daj znać. Chętnie się przyłącze.
To podejście na Gancarz rzeczywiście potrafi wymęczyć :hejhej:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
rockduck
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To byłeś w Beskidzie Małym czy Niskim ? ;)
Bo to różne pasma

Zdrówko :)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rockduck pisze:To byłeś w Beskidzie Małym czy Niskim ? ;)
Bo to różne pasma

Zdrówko :)
Beskid Mały...Niski jest trochę dalej ode mnie :oczko:

Na Gancarza jeszcze wrócę....zemścić się za ta poniewierkę :hahaha:

Komentarze
sKINOL
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:56
Życiówka w maratonie: 3:00:59

Nieprzeczytany post

Pytanie techniczne Marcinie bo juz biegles Chudego.Czy w suchych warunkach pobiegl bys wersje 50+ w swoich NB? Mam dokladnie takie zielone jak Ty i zaczalem sie zastanawiac czy w nich nie pobiec.W lesie na moich plaskich gorkach sa OK a nie testowalem ich w gorach do ktorych mam troche daleko.Dadza rade czy raczej nie?
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ostatnio ten temat podjąłem z kolegą który ma podobny pomysł, bo twierdzi ze traile ma za twarde....te NB to dobry but, ale pamiętaj że nie osłoni Ci stopy przed badylami, kamieniam i nierównym podłożem....moim zdaniem nawet jeśli bedzie sucho to bym odradzał start w takich butach w górach....

Komentarze
sKINOL
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:56
Życiówka w maratonie: 3:00:59

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Ostatnio ten temat podjąłem z kolegą który ma podobny pomysł, bo twierdzi ze traile ma za twarde....te NB to dobry but, ale pamiętaj że nie osłoni Ci stopy przed badylami, kamieniam i nierównym podłożem....moim zdaniem nawet jeśli bedzie sucho to bym odradzał start w takich butach w górach....
I to jest wlasnie moj dylemat.mam w szafie jeszcze Montrail masochist II - w nich biegalem,dobry but,ktory osloni przed wszystkim co wymieniles.Ale jest dosc twardy,poza tym,mimo agresywnego bieznika slizga sie na blotku.Do tego jeszcze Trailoc 245 ale tu jest malo amortyzacji i obawiam sie czy dam rade.W takim razie dalej jestem w kropce.Na pomysl z NB wpadlem jak zobaczylem ile Kulawy biegal w zeszlym roku w swoich Kinvarach.Moze ktos jeszcze cos doradzi? :niewiem:
Awatar użytkownika
rockduck
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tyle ze Kinvara dzięki tym trojkatom trzyma się lepiej niż parę butów typowo terenowych które znam, ot taki urok tego buta.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Czarny szlak wokół Ślęży jest bardzo malowniczy, ale te kamulce przed (albo za, zależy z której strony biec) przełęczą Tąpadła są mega wredne. Muszę tam pojechać w przyszły weekend chyba :hej:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Czarny szlak wokół Ślęży jest bardzo malowniczy, ale te kamulce przed (albo za, zależy z której strony biec) przełęczą Tąpadła są mega wredne. Muszę tam pojechać w przyszły weekend chyba :hej:

Ostrzegam, kamulce dalej tam leżą i dają nieźle po stopach...ale faktycznie szlak jest naprawde fajny i szybki....powtórzę go następnym razem w drugą stronę :usmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Mar_jas, ja jestem zdania, że amator powinien kaleczyć na poważnie tylko jedną dyscyplinę sportu, a nie 3 :hej:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tylko że mnie zwykłe bieganie ostatnio strasznie nudzi...a rower i pływanie to fajne urozmaicenie.... poważny tri bede musiał i tak odpuścić ze względów finansowych więc zostają mi tylko od czasu do czasu występy w małych imprezkach, głównie własnie crosowych, raz w roku pozwolę sobie na "szaleństwo" w postaci 1/4IM :hahaha:

Ważne tylko żeby radość pozostała i jakas w miare przyzwoita kondycja :oczko:

Komentarze
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Ale po górach jednak sobie hasasz z pewną radością, a przynajmniej tak się domyślam po wydźwięku wpisów :bum:

A małe imprezki są najlepsze! To jest właśnie otoczenie dla nas, dla tych maluczkich, którzy nie są w stanie rywalizować o fajne miejsce na poważniejszych zawodach. Taka druga liga podwórkowa, coś jak puchar kontynentalny w skokach :D
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
ODPOWIEDZ