NO !!!rubin pisze: no ale ja też nie widzę urody w takich wielkich masowych imprezach
w nagrodę dla Pani las:

Moderator: infernal

NO !!!rubin pisze: no ale ja też nie widzę urody w takich wielkich masowych imprezach

Ja mam wrażenie, że ten co był przede mną cieszył się ostatnio, że miał dobrego zająca - bo najlepszy wynik o 3 min poprawił :Drubin pisze:tak myślałam, że nie odpuścisz komandosowi
; ja z facetami z jednostki nie mam szans, ale biega tam od nich jedna kobieta, zawsze jestem przed nią;
tyle, że trzeba przyznać - większość z nich biegnie w umundurowaniu i wojskowych butach - a to wcale nie ułatwia zadania - także - trza im oddać honor!
chciałabym być, tym bardziej, że jakieś dyplomy mam do odebrania, ale może się nie udać; zwłaszcza, że 29 jadę z młodą do Piekar Śląskich na tę operację ...

no to wbijaj, niepowtarzalna okazja by poprawić życiówkę !!zoltar7 pisze:Rubin ten półmaraton ma fajny profil trasy. Najpierw 300m pod górę, później w dół później pod górę... ale najfajniejsze jest to, że od ca 13 km idzie głównie w dółMoże kiedyś się wybiorę