Ale pytanie pozostaje: 10 lat stażu (?) biegowego i nie wiesz jak sie biega na bieżni? Wstydź sie

A ta dziewczynka ile pobiegła?
Moderator: infernal
Dziękuję podwójny mistrzu
Tak, jeszcze kwestia o czym nie wspomniałem, dwa podobne wyniki uzyskałem zimą gdzie z reguły przede wszystkim jedynie truchtam. Teraz jednak dość solidnie przepracowałem 3m-ce (akurat nie pod taki dystans ale zawsze). Stąd po części też z tego powodu moje niepocieszenie rezultatem.
Tak, z Kszczotem też to było poruszane, ale wydaje mi się że jeszcze inny przypadek też.sochers pisze: ↑30 sie 2021, 09:18 Czapi to wspominał, że jego rekord Polski to w teorii Kszczot pobił, bo w którymś biegu czas miał coś gorszy ale nadrobił chyba wejście 7m.
Faktycznie mała frekwencja to Fabrykant z jednej strony, ale ja jak Betlejem 2 m-ce temu to było nas czterech i 2 czy 3 dziewczyny w osobnym bieguale nie ukrywam, że ja na te 3000 sobie żeby ostrzyłem.
11.09 jest kolejny bieg na 3000.
Wysłane z mojego Mi A3 .
A ja szukam niszy dystansowej na której będę mógł Cię pokonać i której nie znajdujęSiedlak1975 pisze: ↑30 sie 2021, 11:48 Skup się na HM a nie jakieś kręcenie się w kółko.
Jeszcze ci się zakręci w głowie![]()
Czekam na target!
Jesteś wygrany dożywotnio
Bratnie dusze
Na BUGT zaliczył DNF ale na ultra w Warszawie i Olsztynie dwa razy pudło.