Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kachitko i Chelitko!! 3mam za Was obie mocno kciuki i czekam na ciekawe i obszerne relacje :)
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
PKO
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

haha ten kawalek wyladowal jako jeden z pierwszych na mojej biegowej liscie i wciaz mi sie nie znudzil ;)

trzymam kciuki :taktak:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kciuki!
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Pamiętaj Wujek Edek patrzy :ojoj:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rękawiczki wygrałaś. :spoko:

mama odpozdrawia i w ogóle myślała, że jesteś w moim wieku. :usmiech:

dzięki za spotkanie, ja jak zwykle jeden wielki nieogar, ale mam nadzieję, że to był mile spędzony czas - dla mnie był. :taktak:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Węszę tu jakiś UKŁAD :ojoj: ... niby
Kachita pisze:Po biegu dekoracja i losowanie, niestety nie wygrałam ani prostownicy, ani golarki, ani garmina No nic, może następnym razem.
a tu się okazuje, że rękawiczki jednak wpadły... :szok:

Ja nawet rękawiczek (jak jeszcze biegałem :oczko: ) nie wygrałem... że o obozie na Teneryfie nie wspomnę :smutek:

A co do załamywania się, to wiedz, że nie jesteś sama w tej samotności, bo ja się załamałem tym, że na 10k nie mogę nawet 50 minut złamać... na szczęście po tym jak nabyłem książkę pt. "Waga startowa" i trochę ją poczytałem... to znalazłem sobie konkretne alibi :spoczko:
I teraz już nie jestem, aż taki załamany :oczko:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluję :)
Nie wiem czemu, ale wyobraźnia mnie poniosła, kiedy czytałam o tym kilkukrotnym starcie...grupa biegaczy startująca i zawracająca za każdym razem... :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No fakt, zapomniałam o rękawiczkach. Ale to był upominek dla wszystkich kobiet, które startowały w biegu, dlatego nie traktuję tego jako wygranej w losowaniu ;)
chel pisze:mama odpozdrawia i w ogóle myślała, że jesteś w moim wieku. :usmiech:
Łał, ja wiem, że nie wyglądam na swoje lata, ale że aż tak? :hahaha: :spoczko:
chel pisze:dzięki za spotkanie, ja jak zwykle jeden wielki nieogar, ale mam nadzieję, że to był mile spędzony czas - dla mnie był. :taktak:
Wiadomka, dla mnie też :) Zawsze fajnie się spotkać na bieganiu na żywo :)
zoltar7 pisze:na szczęście po tym jak nabyłem książkę pt. "Waga startowa" i trochę ją poczytałem... to znalazłem sobie konkretne alibi :spoczko:
I teraz już nie jestem, aż taki załamany :oczko:
No, zoltarku, to teraz już wiesz, co musisz zrobić :bum: To samo się dotyczy i mnie, ale będzie ciężko, bo ostatnio mam straszną fazę na słodkie i wpier... eee, znaczy, zajadam się czekoladkami, pralinkami i innymi takimi. Aż chyba zaraz do sklepu wyjdę, bo w domu nic nie ma ;)

Aniad1312, :hahaha: :hahaha: Start był na szczęście jeden, tylko wystrzałów kilka :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja tam cienko widzę to dążenie do wagi "startowej", ważę obecnie ok. 88 kg a powinienem ważyć poniżej 75 kg (że o teoretycznym 62-68 kg nie wspomnę) :jatylko:

ps. a ja ze swej strony... to zjadłem dzisiaj mnóstwo fistaszków :bum:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tu Wolf Team... To sędzia strzelał z kałasza? No a czego miałaś zakwasy-rąk, nóg, klaty??
Głowa do góry, będzie dobrze. Kanas też dziś sapała na treningu, bo wiatr w oczy, wilki jakieś, nie ma gdzie biegać, bo wszędzie jeziora kałuż, śniegi, błoto po kostki... co Cię nie zabije, to Cię wzmocni! :taktak:
Na zakwasy najlepszy browar-sztuk 2- po jednym na każdą nóżkę-niepasteryzowany, albo miodowy :spoczko:
Kanasek się pyta: z czego Ty kobietko jeszcze chcesz schudnąć... :orany:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze: To sędzia strzelał z kałasza?
:hej: :hej: :hej:

Zakwasy miałam w udach, przez co nogi były taakie cięężkie. W klacie też trochę, ale klatą nie biegłam ;) No i fakt, u nas też wiało, pod koniec idealnie prosto w paszczę :bum: Ogólnie to jestem zadowolona z tego biegu, zresztą miał to być start treningowy w ramach pół godziny tempo run - a to się udało bardzo dobrze. Więc mimo, że narzekam, to jestem zadowolona ;)
wolf1971 pisze:Kanasek się pyta: z czego Ty kobietko jeszcze chcesz schudnąć... :orany:
Kanasek mnie dawno nie widziała, ze dwa kilo temu ;) Z tego czegoś okrągłego pod numerem startowym:
Obrazek
Obrazek
Dżiz, w buffie i czapeczce z daszkiem wyglądam jak debil :bum: :lalala: Ale w samej czapeczce wieje po uszach ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O Matko Kachito... GRATULACJE, ale ale który to miesiąc? :ble:

:hahaha:

(Wiem, wiem podły jestem :jatylko: ale nie mogłem się powstrzymać :bum: )

ps. a tak swoją drogą to fajna masońska koszulka - tak ta żółta.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobra, dobra, Zoltar, zapamiętam to sobie - koniec z czekoladami z okienkiem :sss:

Koszulka jest zdobyczna - wygrałam w losowaniu Biegam Bo Lubię :spoczko:

Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

niestety nie wygrałam ani prostownicy, ani golarki, ani garmina No nic, może następnym razem
:bum:

Planuje w najbliższym tygodniu ponadrabiać Wasze wpisy - teraz tylko gratulacje ukończenia i kciuki za kolejne starty :*
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Kanasek mnie dawno nie widziała, ze dwa kilo temu ;) Z tego czegoś okrągłego pod numerem startowym:
Moim zdaniem wyglądasz korzystniej niż na BN :taktak: I kanasek też tak uważa. Mówi, że wtedy byłaś "wysuszona".
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ