Moderator: infernal
E, tam. Ja właśnie jak mi modżo siada to sobie lubie kupić jakiś gadżet, żeby się zmotywować, ale kolega @wypass raczej problemów z motywacją ostatnio nie ma.sochers pisze:Najpierw bieganie, potem plecak![]()
Zegarek działa bez zarzutu, ale pulsometr przestał nadawać. Myślałem, że to bateria, ale wymiana baterii nie pomogła. Co ciekawe po włożeniu baterii (zarówno nowej jak i starej) przez kilka chwil dawał się wykryć, a potem milkł. Napisałem do Garmina - odpisali, że nie ma problemu i że jak im wyślę czujnik i pasek to mi odeślą nowy. Podobno wysłali, ale zrobili literówkę w adresie - to jest możliwe bo adres napisała odręcznie moja lepsza połowa (pięknym dziewczyńskim charakterem pisma), w numerze ulicy jest litera G, a oni przeczytali ją jako C. Jeżeli to prawda i z tego powodu nie dotarła przesyłka, to tylko potwierdza to moją opinię o belgijskiej poczcie. W zeszłym tygodniu ubiecali mi wysłać kolejną sztukę - może tym razem na właściwy adres.sochers pisze:A co Ci się z tym garniakiem porobiło? Przecież to nówka 920?
Poczekam z tydzień, zobaczę czy mi łaskawie odpowiedzą na maila, potem zadzwonię i zapytam co proponują. Do tego czasu będę używał tego pulsometru, który mi przysłali. Różnica jest taka, że ten zwykły nie rejestruje takich danych jak oscylacja pionowa i średni czas kontaktu z podłożem - są to dane których i tak zupełnie nie umiem interpretować, ale jednak mam poczucie, że coś mi zabranowypass pisze:Zapytać nie zaszkodzi, może to pomyłka...i wyślą ten właściwy...![]()
Ale jak spełnia funkcję to nie wiem czy bym nie odpuścił...czekać kolejny miesiąc...
Pojedyńczego gąsiora to może i tak, ale problem zaczyna się kiedy trzeba przebiec przez szpaler imprezujących na ścieżce gęsi albo łabędzi. Te ostatnie to rozumiem, bo zdaje się, że dobierają się w pary na dłużej, więc starają zrobić dobre wrażenie, ale patrząc na młode pokolenie gęsi to i tak gody u nich kończą się tym, że każdy z każdym ponad podziałami... więc nie wiem po co się tak napinająwypass pisze:Grunt to dobra motywacja do przyspieszenia
Ale gęsi to chyba szybko odstawiasz