Moderator: infernal
Ja polecam taki pas z 4 mały bidonami...jest teraz promocja w intersporcie..49złBoberek_21 pisze:Pas z bidonami też chodzi mi po głowie i też miałam nadzieję go wylosować. nie wiem tylko który lepszy - na jeden bidon - duży czy na dwa małe.
to po drodze zapraszam do siebie, mozemy poszurac gdzies razemBoberek_21 pisze:Leemonca - jedziemy razem? Islandia albo Norwegi choć marzeniem jest Finlandia
Jej....Islandia i Norwegia to moje marzenie ( to po lekturze "Sagi o ludziach lodu", dawno temu zakochałam się w tych krajach)...o Finladii nie myślałam, ale mogę dodać ją do listy marzeńBoberek_21 pisze:Leemonca - jedziemy razem? Islandia albo Norwegi choć marzeniem jest Finlandia i koniecznie wtedy Laponia - musze mikolajowi dupe skopać bo nigdy nie dostałam od niego tego o co prosilam![]()
![]()
![]()
Gryzzelda - a Ty potrafisz tak wolno człapać jak ja?Gryzzelda pisze:to po drodze zapraszam do siebie, mozemy poszurac gdzies razemBoberek_21 pisze:Leemonca - jedziemy razem? Islandia albo Norwegi choć marzeniem jest Finlandia
Ha! Zdziwilabys sie jak wolno potrafie szuracLeemonca pisze:Gryzzelda - a Ty potrafisz tak wolno człapać jak ja?![]()
Wybrzeże Norwegii też chętnie zwiedzimy, więc.....uważaj na słowa, bo blondynka uwierzy i przyjedziemy z Beti z całym majdanem....