Moderator: infernal
buhahahahahahah...rozwalił mnie ten tekstMartyna_K pisze:Mister mokrego podkoszulka...LIKE IT!![]()
![]()
Nieoficjalnie to juz biegałem szybciej 10km, w Pszczynie 45min, a w Biegu Dzika gdzie było 9800m na okolice 43min, dawno nie startowałem żadnej oficjalnej dziesiątki, więc ten czas troche przekłamany...czekam na Krynicę, tam zrobię porządną życiówkępanucci10 pisze:Gratulacje! Super wynik! I przy okazji nieoficjalna życiówka na dyszke z miedzyczasówBiegłeś w jomach?
Ci goście za mną popędzali mnie na początku biegu, potem ja ich na końcówce....razem przebiegliśmy własciwie całe 15km....ale fakt na końcówce wyglądali słabo, strasznie musiałem ich poganiaćzu.zu pisze:
Dajesz czadu Marcin! Panowie za Tobą wydają ostatnie tchnienie a Ty na luzaku - brawo!
No co, widzę, to piszę!mar_jas pisze:buhahahahahahah...rozwalił mnie ten tekstMartyna_K pisze:Mister mokrego podkoszulka...LIKE IT!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
patrzę co wpisywałem w endo.....od stycznia 2012 do teraz zgubiłem jakies 10kg....Martyna_K pisze:Mar_jas,tak z ciekawości,ile zrzuciłeś ostatnimi czasy..?
pokaże ci w sobotę moje pięty...przestaniesz mi zazdraszczaćAsiula pisze:Bieganie i spadanie z wagą mamy rodzinne![]()
![]()
Piękne masz te butki, ja tak po babsku na nie patrze i wizualnie ładnie się prezentująaż Ci zazdraszczam...
Na zajęciach BBLu to norma, każde zajęcia kończymy biegiem na bosakaMartyna_K pisze:Asia, Mar_jas, widzę jak rasowe rodzeństwo będziecie razem ganiać na bosaka
Nie obijaj się tam za bardzo na tym urlopie. Maraton Warszawski już za 50 dni.mar_jas pisze:Z racji rozpoczynającego sie urlopu meldunki będą pewnie skromniejsze![]()