No to mamy coś wspólnego, bo ja też powyższe sę cenięwisnia pisze:stwierdziłam, że w sumie "trzon" treningowy mam dobry i będę "podpatrywać" treningi z planów, zachowując wolność i niezależność, czyli to, co najbardziej kocham![]()

Moderator: infernal
no normalnie kopalnia pomysłów!chel pisze:skoro tak, to ci zdradzę, co mi jeszcze chodzi po głowie - bieg z narastającą prędkością.![]()
piszesz się na to?
wolf1971 pisze:Twoje nogi będą zadowolone z zawodówIch właścicielka tym bardziej
Fajny medal dostaniesz na mecie. Ciekawe jak wygląda rewers? Czy na trasie biegu jest skrzyżowanie?
Jak organizator zamierza kierować ruchem biegaczy? Koniecznie się zapisz żeby to sprawdzić
ja tak zawsze robię + muszę policzyć jakieś 3 zadania z poziomu medium (very hard już nie używam po tym, jak kiedyś przewaliłam cały pokój w poszukiwaniu kalkulatora podczas gdy budzik grał coraz głośniejLadyE pisze:![]()
Wisnia nastaw budzik i schowaj go na drugim krancu sypialni w lekkko niedomknietej szufladzie, tak zeby dojscie do niego i wylaczenie go wymagalo wiekszego wysilku jak samo przycisniecie klawisza
Hej, wiśnia, nie bądź wiśnia i startujwisnia pisze:jeszcze się nie zapisałam na bieg ale coś mnie bierze (jestem niewyraźna... nieostra?)