Cel- sub 16 /5km
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Seba trenuj !!! Mój kudłaty znajomek machnął 32:37
Trafił zajebisty warun. 19C, zero słońca i zero wiatru
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak widziałem na Fejsie . Rozmawiałem z nim ostatnio w KK jak biegłem 5 .Też mu ostatnio nie szło i na ostatnich 10 kręcił się w okolicy 35 minut . Trasa nie miała atestu ale i co mega szacun , ja już kurw... powoli dostaje że dalej stoję w miejscu ....Siedlak1975 pisze: ↑04 lip 2022, 09:23 Seba trenuj !!! Mój kudłaty znajomek machnął 32:37
-
- Zaprawiony W Bojach
Przypadkowo znalazłem nagranie dzisiaj z nawrotki z biegu Nyskiego i wychwyciłem że czołówka kobiet i kilkanaście innych osób skróciło trasę i tak na prawdę nie przebiegli pełnej 10 , już chciałem wrzucić to na czat mojej grupy biegowej ale w ostatniej chwili zauważyłem że był tam też osoba z mojego teamu która o 3 sekundy zrobiła życiówkę ( gdyby nie ten incydent życiówki by nie było ) , dobrze że nie wrzuciłem . https://www.youtube.com/watch?v=k9wf8efbPL8 , klasyka 1 osoba skraca trasę i cała reszta leci tak samo , ten moment 2.20 na filmiku .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: -
- Życiówka w maratonie: -
No z 15-20m ucięte - czytając post zanim przeszedłem do nagrania myślałem że trochę więcej.
Raczej nie celowo
Tak jak piszesz jedna osoba dała ciała, a za nią kolejne.
Zdarza się. Widocznie same pachołki przy oznaczeniu trasy to mało.
Raczej nie celowo
Tak jak piszesz jedna osoba dała ciała, a za nią kolejne.
Zdarza się. Widocznie same pachołki przy oznaczeniu trasy to mało.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
no jak nie celowo? proszę @#$%^ nie bądźmy jak dzieci.
orżnięte na żywca i tyle w temacie.
jeden zrobił to reszta pomyślałem ze tez przycwaniaczy.
idź do piczy z takimi zyciowkami.
ps
któryś gość z kolejnych już polecial normalnie.
co innego zakręt lekko po chodniku skrócić jak ciasno tu zwyczajne oszustwo.
orżnięte na żywca i tyle w temacie.
jeden zrobił to reszta pomyślałem ze tez przycwaniaczy.
idź do piczy z takimi zyciowkami.
ps
któryś gość z kolejnych już polecial normalnie.
co innego zakręt lekko po chodniku skrócić jak ciasno tu zwyczajne oszustwo.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Zaprawiony W Bojach
Na trasie jestem w stanie w dużo rzeczy uwierzyć. Nawet na takim prostym odcinku.
Sam wraz z grupą biegaczy 4lata temu w Bukówcu na pierwszej agrafce byłem w podobnej sytuacji - ucięliśmy trasę robiąc to zupełnie nieświadomie, a sytuacja bardzo zbliżona do tej z nagrania... Ucięliśmy podobną odległość.
Ustawić jakiś karton, pudło ze strzałką, albo na asfalcie sprejem wymalować i po problemie
Sam wraz z grupą biegaczy 4lata temu w Bukówcu na pierwszej agrafce byłem w podobnej sytuacji - ucięliśmy trasę robiąc to zupełnie nieświadomie, a sytuacja bardzo zbliżona do tej z nagrania... Ucięliśmy podobną odległość.
Ustawić jakiś karton, pudło ze strzałką, albo na asfalcie sprejem wymalować i po problemie
-
- Zaprawiony W Bojach
Też myślę że nie celowo , ale nie zmienia to faktu że 5 sekund na tym zyskali . Chociaż 1 osoba po tym w czerwonej koszulce miała chwilę zawahania bo widać na filmie jak przy nawrocie się patrzy dalej . Sam nie wiem jak bym pobiegł gdybym akurat był w tej grupie , często na takich nawrotach znajdują się chipy , wtedy chip by ich nie złapał i nie zostali bym sklasyfikowani .
-
- Zaprawiony W Bojach
Wiesz też kwestia kosztów biegu
Miejsce teoretycznie proste do ogarnięcia "jak mam biec", ale dla bezpieczeństwa sprej + jeden wolontariusz.
Bramkę z pomiarem ustawiłbym tylko wtedy gdyby prosta przed agrafką była dosyć długa - nie wiem czy taka była.
Miejsce teoretycznie proste do ogarnięcia "jak mam biec", ale dla bezpieczeństwa sprej + jeden wolontariusz.
Bramkę z pomiarem ustawiłbym tylko wtedy gdyby prosta przed agrafką była dosyć długa - nie wiem czy taka była.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
proszę nie brnijcie, to był bieg dla jakieś niepełnosprawnych umysłowo ? jakoś ostatnio brałem udział w paru identycznych i do głowy mi nawet nie przyszło skrócić o jeden słupek.
nie ma tu żadnego miejsca na tłumaczenie jak dla mnie.
ale jak ktoś się cieszy z takiej zyciowki ro sam siebie różnie nie powiem w co.
-
- Zaprawiony W Bojach
Będę
Jak się za mocno "wczujesz" w bieg to mogą różne cyrki wyjść.
Czy sprawny czy niepełnosprawny - no jest to możliwe.
Jak się za mocno "wczujesz" w bieg to mogą różne cyrki wyjść.
Czy sprawny czy niepełnosprawny - no jest to możliwe.
-
- Zaprawiony W Bojach
jak jeden skrócili to mogli też z 3 prędzej skrócić na to samo wychodzi. Jeszcze bym zrozumiał jakby ten ostatni słupek był 100m dalej a nie obokcichy70 pisze: ↑17 lip 2022, 18:20 proszę nie brnijcie, to był bieg dla jakieś niepełnosprawnych umysłowo ? jakoś ostatnio brałem udział w paru identycznych i do głowy mi nawet nie przyszło skrócić o jeden słupek.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie no tu pełna zgoda Cichy że życiówka jest mocno " podważana " w tym przypadku ale pisanie że Ci co tak zrobili byli niepełnosprawni umysłowo jest trochę krzywdzące , tak jak pisze Mati jak biegniesz na swoim progu to pewne rzeczy mogą nie wydawać się już tak oczywiste i za wiele nie myślisz , zwłaszcza jak przed Tobą wszyscy zawracają , gdyby nie dłuższa przerwa między zawodnikami to myślę że dalej było by to kontynuowane , ja sądzę że to wszyscy zrobili nie umyślnie , może po za to 2 osoba która miała zawahanie , ale to był ułamek sekundy , zawahał się i pobiegł jak osoba przed nim .cichy70 pisze: ↑17 lip 2022, 18:20 proszę nie brnijcie, to był bieg dla jakieś niepełnosprawnych umysłowo ? jakoś ostatnio brałem udział w paru identycznych i do głowy mi nawet nie przyszło skrócić o jeden słupek.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
no ok.
faktycznie człowiek zrąbany to mógł lecieć za tym cwaniakiem co skrócił. bo sił czasem słabo już na ogarnięcie tematu.
wiec niepełnosprawnych przepraszam.
ale i tak słabe to jest bo widać jak krowie na rowie ze był kolejny słupek i raczej ciężko się było nie domyśleć po co tam stał.
faktycznie człowiek zrąbany to mógł lecieć za tym cwaniakiem co skrócił. bo sił czasem słabo już na ogarnięcie tematu.
wiec niepełnosprawnych przepraszam.
ale i tak słabe to jest bo widać jak krowie na rowie ze był kolejny słupek i raczej ciężko się było nie domyśleć po co tam stał.
-
- Zaprawiony W Bojach
Panie a Ty takich numerów nie odwalaj więcej , co to za zapisywanie się na 2 turnus, ja się pytam z kim ja się tam browara napije , ostatnia deska ratunku poszła w piz...gokish pisze: ↑17 lip 2022, 18:43jak jeden skrócili to mogli też z 3 prędzej skrócić na to samo wychodzi. Jeszcze bym zrozumiał jakby ten ostatni słupek był 100m dalej a nie obokcichy70 pisze: ↑17 lip 2022, 18:20 proszę nie brnijcie, to był bieg dla jakieś niepełnosprawnych umysłowo ? jakoś ostatnio brałem udział w paru identycznych i do głowy mi nawet nie przyszło skrócić o jeden słupek.