Wyobraziłeś sobie, że jem na śniadanie, obiad i kolację Big Maca, czy uważasz, że za tradycyjne odżywianie typu kanapka z wędliną na śniadanie i schabowy w panierce z ziemniakami i mizerią* na obiad też należy się lincz? Kurde, jak ci ludzie w ogóle żyli jeszcze 20-30 lat temu, że też jeszcze wszyscy nie zeszli na zawał.TrzymamTempo pisze:To, że teraz Twoje odżywianie jest kiepskie a nie boli Cię nic ani nie narzekasz na ogolny stan zdrowia nie znaczy, ze nie ma to konsekwencji. Organizm zawsze pamięta wszystko. Kiepskie odżywianie w młodości znajdzie swoje konsekwencje w przyszłości także nie usprawiedliwiaj się ewentualnymi brakami niewiedzy lub rozsądku
Wiesz, akurat te 20kg nie byłoby aż taką przeszkodą, jeśli jesteś też 20cm wyższy ode mnie, o co nietrudno bo ja jestem 163cm konusem. :Pzoltar7 pisze:Gdybym czytał twojego bloga i komentarze do niego, a przecież nie czytam, to bym powiedział, że to kwestia "-20"... tj. 20kg mniej i 20 lat mniej
Pakuję się i wybywam, naskrobię coś jutro. Ogólnie rzecz biorąc nie spodziewałam się z Waszej strony tak... ożywionego przyjęcia, więc jeszcze raz dzięki wszystkim za wsparcie.
* - mizeria jest na jogurcie naturalnym (bardziej mi smakuje), więc może jest jeszcze dla mnie jakaś nadzieja.