Pamiętam i bardzo się cieszęmajak pisze:wypass pisze:Pamiętasz jak mi napisałeś, że jak przyswoje sobie Jej słowa to nie będę marudził ?
Przyswoiłem, i nie marudzę
Oby tak dalej
Moderator: infernal
Pamiętam i bardzo się cieszęmajak pisze:wypass pisze:Pamiętasz jak mi napisałeś, że jak przyswoje sobie Jej słowa to nie będę marudził ?
Przyswoiłem, i nie marudzę
Trzymam Cię za słowomajak pisze:A 6 km w 31 minut odnotujesz szybciej niż Ci się samej wydaje
No ja staram się zawsze dość krytycznie podchodzić do siebie.rene87 pisze:Jakiej szarej jakiej szarej ja pytam ?
Bez dwóch zdań Kto twierdzi inaczej, z ''Nami'' będzie miał do czynieniarene87 pisze:Tu wszyscy sa zwyciezcami !
Tylko o to, sukcesem będzie jak nie przejdę do marszu.rene87 pisze:Co do 16 km to czego sie boisz ? powolutku bez parcia na tempo przebiegniesz bo chyba wlasnie o to chodzi ??
Dzięki Mistrzu, zawszę mogę na Ciebie liczycwypass pisze:Nawet jeśli przejdziesz to nic się przecież nie stanie <br sab="852">Dziś przejdziesz do marszu a za tydzień już nie
Tak, Tak, na pewno tylko wiesz, nie mam jeszcze żadnego endomondo czy zegarka z gps-em i trudno mi mierzyc dystans,a chyba jestem szególantem, puki co musze polega na liczniku w samochodzie. Ale jest to do policzeniarene87 pisze:polecam zwiekszac kilometraz stopniowo i co tydzien dodawac 1 km powinno byc nieobciazajaco i na psychice nie bedzie tak siedzialo 1km wiecej a nie 5
Naturalnie !frelka pisze:Ja wytrzymałam, Ja!
To jest nas dwoje a poważniej to Ty walczysz ze stawami a ja jestem zdrowyfrelka pisze:Skoro Ty jesteś w szarej..., to ja jestem w czarnej...
Porozmawiam sobie z nią jak wrócę z urlopu na początku sierpnia, wtedy usiądę i na spokojnie przede wszystkim analizując wszelkie Wasze radu ustalę nowy plan treningowy na sierpień.frelka pisze:Ja tam sie nie znam, ja się nie orientuję, ale radzę Ci: bierz tę szesnastkę!
No co Tyfrelka pisze:Ps. Podpiernicze Ci muzyczkę na następne bieganie - się nie obraź
Do mistrza to mi jest bardzo, ale to bardzo dalekomajak pisze:Dzięki Mistrzu, zawszę mogę na Ciebie liczycwypass pisze:Nawet jeśli przejdziesz to nic się przecież nie stanie <br sab="852">Dziś przejdziesz do marszu a za tydzień już nie