Behemot - komentarze do blogu

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

behemot82
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Matxs pisze:
behemot82 pisze:A-ha - pobiegniesz w I Nocnym Półmaratonie Wrocławskim oraz I Wielkiej Pętli Izerskiej w Szklarskiej ? - moim zdaniem te półmaratony to obowiązek przed Maratonem !!
W Nocnym mam zamiar bo uwielbiam biegać wieczorem / w nocy - ale nie przygotowuję się specjalnie do niego, zobaczymy co wyjdzie (zwłaszcza, że jest 2 tygodnie po długim wyjeździe podczas którego możliwości treningu będę miał mocno ograniczone)

Przy okazji pytanie: Jeżeli jest tu ktoś z Wrocławia południowego - może kiedyś wspólna przebieżka np w parku grabiszyńskim?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No zasadniczo ja jestem :) Możemy sobie kiedyś zrobić wspólne wolne wybieganie, ale to jak śnieg się stopi i błocko nieco obeschnie ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
behemot82
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

śnieg już chyba nie wróci przed listopadem...oby :)
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witaj!
Czy do maratonu planujesz się przygotowywać według jakiegoś określonego planu treningowego?

behemot82 pisze:
Provitamina pisze:Jesteś fanem panów którzy warczą wściekle przy akompaniamencie gitarowego brzmienia? :spoko:
Nie - preferuję spokojniesze klimaty...

grim80 pisze:Równie dobrze może być miłośnikiem HOMM3 i rasy Barbarzyńca ;)
Miłośnikiem HOMM byłem x lat temu - teraz nawet gdybym chciał to nie miałbym czasu...
A może "Mistrz i Małgorzata"?
behemot82
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

kapolo pisze:A może "Mistrz i Małgorzata"?
Yes Yes Yes :)
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

To masz plusa u Cichego, on też lubi koty ;)
behemot82
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A ktoś nie lubi kotów?
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hej Macku, konkretny sobie cel postawiles - maraton :taktak: :taktak: ktos juz pytal.... nie myslales moze o polmaratonie nocnym ? ( ja wlasnie sie zastanawiam czy by nie pobiec oczywiscie bardzo dla frajdy..... )

btw w deszczu biega sie swietnie ( ostatnie moje 3 treningi mialam deszczyk na sobie - super ! )
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten sam pogląd o deszczu wyrazilam w swoim blogu. :) To raczej nie masochizm :) Czysta przyjemnosc!
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
behemot82
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Prawda? świat z biegu wygląda zupełnie inaczej niż z marszu czy samochodu, a świat z biegu w deszczu zupełnie inaczej niż ze "zwykłego" biegu :)
edek103
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:10
Życiówka w maratonie: 3:36:19

Nieprzeczytany post

Hej...ja biegam w parku poludniowym i grabiszynskim....tylko troszke szybciej:):):)

Jesli chodzi o podbiegi..to oczywiscie siła biegowa jest bardzo wazna.....i najlepiej jesli to bedzie trening sam w sobie....tzn: 4-6km wolnego biegu i 6-8 lub 10 podbiegów.. ( to jak ty zrobiles 2 podbiegi to troszke bez sensu). Tempo podbiegów ma byc takie zeby ostatni mogl zrobic nie wolniej niz pierwszy:)P):):)..powodzenia
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A te podbiegi to robiłeś od tej krótszej i bardziej stromej strony, czy od tej łagodniejszej dłuższej? I też dzisiaj byłam w Parku Grabiszyńskim :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
behemot82
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Od tej dłuższej - łagodniejszej.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też sobie czasem wplatam ten łagodniejszy podbieg w spokojne bieganie, dzięki temu później podbiegi na zawodach nie wydają się aż tak straszne, bo wiem, że nawet na zmęczonych nogach jakoś tam się wdrapię ;) Wbiegam sobie spokojnie, ale staram się mieć przy tym prawidłową sylwetkę - neutralne położenie miednicy, głowa wyprostowana, ramiona luźno, takie tam.

behemot82
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

jak jest sucho to się tam fajnie wbiega - ale średnio to widzę np po deszczu - musi być nieźle ślisko => bardziej można sobie zaszkodzić wtedy chyba....
ODPOWIEDZ