![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Paweł - komentarze
Moderator: infernal
- pawelkolejarz
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: brak
Nie no, aż taki szybki to nie jestem. Ostatnio na teście niby udało mi się utrzymać tempo 4:16 na 10km, ale to jakby nie patrzeć przepaść. Myślę, że to procentują te zimowe wolne wybiegania. To pewnie dlatego udało mi się zrobić taki postęp. Zresztą w Krakowie to będę zadowolony z każdego wyniku, bo pewnie będzie bardzo gorąco, a ja jestem przyzwyczajony do wieczornego biegu. Dzisiaj może zrobię ten trening, który Ty ostatnio zrobiłeś 2x2km w tempie 4:30. Ciekawe jak mi to wejdzie po wczorajszym treningu. ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- pawelkolejarz
- Stary Wyga
W domu wszyscy się śmieją, że nie dobiegnę. Nie ma jak wsparcie. Dlatego chyba wybieram się sam do Krakowa, żeby się nie stresować. Zresztą jak dowali słońce, w sumie start jest o 12 (nieporozumienie jakieś), to kto to wie. Planuję otworzyć w tempie 4:25. Niech się dzieje wola nieba. ![spoko :spoko:](./images/smilies/icon_cool.gif)
![spoko :spoko:](./images/smilies/icon_cool.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P
Jeżeli to jest Twój pierwszy start, to nastaw się na spore wyprzedzanie, możesz mieć skoki szybkości na pierwszych 2 KM, musisz się dobrze ustawić. Bo tam grupkami puszczają. Myślę że nabiegasz spokojnie 43:xx : )
( :
- pawelkolejarz
- Stary Wyga
Dobrze, czyli jak? Czym się sugerować? "Nastaw się na spore wyprzedzanie". Ja ich czy oni mnie?
Łatwo nie będzie. No, ale przecież o to chodzi. Przyjeżdżasz pokibicować do Krakowa jak na maratonie czy nie?
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
Ty ich, bo to jest powiedzmy (przynajmniej zawsze był) słabo obsadzony bieg. Będą takie jakby strefy i bd tam wypuszczali grupkami, co z tego że np. ustawisz się na początku w tej strefie (bo tak radzę) ale musisz wyprzedzić tych którzy z wcześniejszej strefy biegną w 3/4 osoby całą szerokością, sporo wózków itp. To jest bieg "piknikowy" albo "run for fun". Pamiętam że rok temu na bulwarach biegliśmy po trawie żeby wyprzedzać, co śmieszniejsze gdy złapał mnie kryzys i zwolniłem to i tak nadal wyprzedzałem ludzi... ehh
26.05 to jest... wtedy jestem na rajdzie Wisły jako sędzia, oprócz tego dostałem propozycję pilotowania kolegi na rajdzie w niepołomicach (musiałem odrzucić propozycję), a na tym biegu chciałem się wepchać gdzieś do przodu i biec na mocne 5 KM coś tak na 19:20. Niestety, albo i stety jestem na "Wiśle". Jeżeli chcesz wystartować w fajnym biegu to zapraszam do KrK na CapGemini - 3 okrążenia po błoniach. Albo pod koniec czerwca do Niepołomic na 8 KM.Przyjeżdżasz pokibicować do Krakowa jak na maratonie czy nie?
( :
- pawelkolejarz
- Stary Wyga
Zobaczymy. Może nie będzie tak najgorzej i będzie można wykręcić jakiś przyzwoity wynik nawet w tych warunkach. CapGemini jest z tego co kojarzę początkiem września, a wtedy biegnę w Krynicy. Już prędzej do tych Niepołomic bym się przejechał. Niegłupi pomysł. Mam nadzieję, że ten Interrun nie wyjdzie na tyle źle, że nie będzie można tam mocniej depnąć.
-
- Zaprawiony W Bojach
Krynica też fajna :D Ja biegłem w I edycji CapGemini i chcę żeby to był mój taki bieg, z roku na rok, stały w kalendarzu. Jest to blisko moich urodzin to zawsze tak miło wystartować sobie w fajnie zorganizowanym biegu. Ja nie wiem jeszcze jak będzie u mnie z Niepołomicami, czy bd biegł treningowo czy bd biegał 8 KM po 4:00/km. Bliżej mi do KrK niż do Krynicy, od października się do krk przeprowadzam to tam bd trenował już w sekcji i startował więcej. w Ciągu 3 dni zrobiłem 5 treningów.
( :
- kris_brazylia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43,29
- Kontakt:
Ja juz dzisiaj trzymam za Ciebie kciuki. Powodzenia w lamaniu 45/10 ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Blog: [URL]viewtopic.php?f=27&t=33873&p=1073365#p1073365[/URL]
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
- pawelkolejarz
- Stary Wyga
Dzięki wielkie.kris_brazylia pisze:Ja juz dzisiaj trzymam za Ciebie kciuki. Powodzenia w lamaniu 45/10
-
- Zaprawiony W Bojach
Będziesz musiał pierwszą dłuższą relację z biegu napisać :D hahahaha : ) bd trzymał kciuki, powodzenia!! Pamiętaj, żeby zacząć spokojnie, na bulwarach może wiać, więc się chowaj za innymi biegaczami, a gdy wybiegniesz z bulwarów to już tylko mijasz wszystkich !! ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
( :
- pawelkolejarz
- Stary Wyga
Jak tylko będzie się czym pochwalić, to i relacja będzie obszerna.
Dzięki za kciuki i rady. Mam cichą nadzieję, że nie będzie wiało, bo w sumie przynajmniej u mnie teraz jest cisza. Stres z tego wszystkiego mnie dopadł... No, ale w końcu debiut.
- pawelkolejarz
- Stary Wyga
Dzięki wielkie. Ja tam się takiego wyniku nie spodziewałem, więc widzę, że miałeś sporo większą wiarę w moje możliwości niż ja.
Nieśmiało liczyłem na 43:XX, ale w 42 minuty nie wierzyłem. Wyszło super.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Gratulacje
Według mnie też masz potencjał na coś znacznie szybszego
Powodzenia życzę ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
10km- 49:31, 1.09.2012 II Bieg Fabrykanta
5.1km- 24:48, 11.11.2012 IX Światowy Dzień Biegania
BLOG
KOMENTARZE
![Obrazek](http://run-log.com/site_media/media/footer/sumato.png)
5.1km- 24:48, 11.11.2012 IX Światowy Dzień Biegania
BLOG
KOMENTARZE
![Obrazek](http://run-log.com/site_media/media/footer/sumato.png)