Problem czy te batoniki dają kopa. Zacznę od firmówek skoro mnie staćBuniek pisze:W lidlu mają batoniki musli po 69 gr. Dość mocno przypominają batoniki energetyczne a różnica w cenie kolosalna.

Moderator: infernal
Problem czy te batoniki dają kopa. Zacznę od firmówek skoro mnie staćBuniek pisze:W lidlu mają batoniki musli po 69 gr. Dość mocno przypominają batoniki energetyczne a różnica w cenie kolosalna.
Czyli to się zgadza?Gife pisze:średnia rowerzysty to 13km/h
nie sądzę by mi się coś zawiesiło w sprzęcie![]()
i zgadzają się godziny wyjścia i powrotu do domu![]()
happy day
Jeśli się sigma rowerzysty mylnęła to przy 28 km wydaje się realniejszy ten czas? Sam nie wiem. Kalkulatorów nie używam tylko Nokii Sport Trackera do liczenia czasu.Tomaszzz pisze:Czyli to się zgadza?Gife pisze:średnia rowerzysty to 13km/h
happy day
30 km - 1 h 50 min
Jeżeli 13km/h to pasuje tu dla 30km 2:50. Chyba sam wiesz, ze nie biegłeś po 3:40.Gife pisze:Jeśli się sigma rowerzysty mylnęła to przy 28 km wydaje się realniejszy ten czas? Sam nie wiem. Kalkulatorów nie używam tylko Nokii Sport Trackera do liczenia czasu.Tomaszzz pisze:Czyli to się zgadza?Gife pisze:średnia rowerzysty to 13km/h
happy day
30 km - 1 h 50 min
Nie potrafię obliczyć średniej prędkości, biegnę na czuja. Jeśli 2:50 wyszło, to brzmi realniejTomaszzz pisze:Jeżeli 13km/h to pasuje tu dla 30km 2:50. Chyba sam wiesz, ze nie biegłeś po 3:40.
jakiego rowerzysta ja jak jade 13km/h to jest to bardzo powoliGife pisze:średnia rowerzysty to 13km/h
Rowerzyści mi towarzyszyli w biegu, dlatego tak wolnoBawareczka pisze:jakiego rowerzysta ja jak jade 13km/h to jest to bardzo powoli