Cichy, dzięki za odnalezienie mojego tematu komentów....musze chłopakom odpisać a nie chciało mi się szukać
Krzysiek, sprawa jest bardzo prosta z tymi przerwami i średnim tempem...
ja biegam z telefonem w kieszeni żeby móc muzyki sobie słuchac...wiesz co pokazuje endo w takim przypadku? np dzisiaj 21km TM a wg telefonu biegałem tempem 4:30 każdy km, a zegarek równo w okolicy 4:15/km.....za mała dokładość, jak patrzę na ślad to biegałem po budynku klubowym, kilka razy przez środek boiska, na trybunach i takie tam....stąd się biorą te różnice w średnim tempie głównie...wklejam to tylko tak orientacyjnie i nie przywiązuje większej wagi....czasmi mam trening BS z 6x100m i też średnie w okolicy np 6:00/km..to nie znaczy że takim tempem biegłem...załączam endo, telefon wrzucam do kieszeni i tyle go widzieli, potem wszystko mierzę stoperem..czyli np 45minut BS, ( wiem że mniej więcej w okolicy 5:00-5:15/km) plus przebieżki....a że w sumie z przerwami takie cuda...no cóż...zdarza się, nie biegam dla telefonu tylko dla wyniku w zawodach
a co do przerw..Daniels pisze przerwa i tyle...żeby sie dobrze liczyło idealnie jest u mnie 100m w szybkim marszu, bo akurat po minucie mogę zaczynać kolejne powtórzenie....
że też nikt nie zwrócił uwagi że biegam tylko 1500m zamiast żądanej przez Danielsa mili...czyli 1609m...toż to skandal