panucci10 pisze:jedziesz ładnie z tymi treningami! kolejny mocny i udany tren! ja jestem ciekaw tego tempa M ale nie jako samego tempa tylko czy Twoje "gabaryty" czyli postura i WAGA! dadzą rade nieść takiego wielkiego chłopa przez ponad 42km! Nie od dzisiaj wiemy że super CI wychodzą piątki czy dyszki! Jak jesteś w formie to i połówka super wyjdzie! Ale maraton to maraton, i jednak waga bedzie miała znaczenie! Tak z ciekawości, ile teraz ważysz? I ile chciałbyś zejść jeszcze

? <tylko realnie

>
Realnie to może zrzuce 1kg jak przestanę żrać chipsy i pić piwo przed samym startem
Ostatnio mnie przybyło troche ale wydaje mi się ze to raczej efekt ćwiczeń niż braku diety, każdy mi gada ze jeszcze schudłem..tylko że waga tego nie wskazuje
Krzychu M pisze:Ja Cię też nie pochwalę za taki trening.Jak mawiał pewien trener:Chcesz biegać szybciej na treningach udowodnij
to na zawodach!
Po co Ci ostatnie powtórzenie biegać po 3:35/km.To,że potrafisz to sam wiesz i my też.
Ten trening to nie ćwiczenie beztlenowe pod 400 czy 800m.Do tego krótkie przerwy...
A na marginesie,jeszcze miesiąc temu mówiłeś,że nie ma szans Orlenu pobiec ze mną po 4:20,a teraz go
chcesz biec szybciej niż ja.Czyżby nagły wzrost formy,motywacji?

Powiem Ci tak: moge se gadać byle co, ale nie byłbym sobą gdybym nie spróbował
...masz rację, ważne co sie pokaże w decydującym starcie.....TM w treningu chce mieć ciut szybsze niż to z jakim pobiegnę....trenować będę TM pod łamanie 3 godz, natomiast z jakim tempem faktycznie pobiegnę zadecyduja starty przed maratonem ( połowka, dycha i piętnastka)
Czuję sie ostatnio !@#$%, dawno nie czułem sie taki mocny, szczególnie fizycznie, myśle że to efekt masy dodatkowych ćwiczeń wykonywanych poza bieganiem, czasem nawet juz tego nie wpisuję, ale brzuchy, pompy, CS, cwiczenia siłowe na nogi robię juz prawie codziennie, do tego wydłużam czasy rozciągań...i śmiem twierdzić że to daje bardzo dużo u mnie.....
Skoro mam taka a nie inną budowę to trza się z nią oswoić i na tyle wyrobić mięsnie żeby były w stanie to nosić