Chyba, każdy tak maLeemonca pisze:Biegając samotnie biegam bardziej zachowawczo, tak mi się wydaje. Kiedy biegam z kimś daję z siebie więcej, bardziej się staram i okazuje się, że mogę...
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Gratuluję złamania szósteczki na KaeMie
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Chyba, każdy tak maLeemonca pisze:Biegając samotnie biegam bardziej zachowawczo, tak mi się wydaje. Kiedy biegam z kimś daję z siebie więcej, bardziej się staram i okazuje się, że mogę...
też czytałam i polecamroberturbanski pisze:Odnośnie biegów regeneracyjnych ciekawy artykuł napisał Bartek Olszewski, jeżeli jeszcze go nie widziałaś szczerze polecam...![]()
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=15&id=5321
fakt, świetna sprawa.rubin pisze:no, powiem Ci Jola, że coraz bardziej podobają mi się Wasze zajęcia; dzisiejsze badania zakwaszenia- bardzo wartościowe!
....sport to zdrowie....w moim przypadku na pewno tak jest... Tylko, że teraz każda kontuzja, która sprawia, że nie można biegać powoduje ogromną frustracjęBoberek_21 pisze:Leemonca - zaczynam dochodzić do wniosku że kontuzje są nierozłącznie związane z biegowym stylem życia - tu strzyka, tu pali, tu uwiera, tu boli.... każdy coś innego jak tak poczytam a przecież podobno sport to zdrowie:P
Fotka przecudowna :D
fajnie że masz taka grupę w okolicy z którą można pobiegać - ja swoje spotkania uwielbiama spojrzenia ludzi których mijamy - bezcenne
Mam wrażenie, że bieganie uzależnia szybciej niż jakakolwiek używkaLeemonca pisze:...teraz każda kontuzja, która sprawia, że nie można biegać powoduje ogromną frustrację![]()
Dziękigrim80 pisze:Brawo Jola - dawno nie zaglądałem tu i na Twoje endo, patrzę, a tu piątka poniżej 30 minut!
Przez chwilę myślałam, ale wszystkie znaki w kolanie i pod kolanem i z boku kolana wskazują, że chyba ma rację... Chyba nie dogadałam z nim tego jak powinnam... dziś się rozmówię...Provitamina pisze:Joluś masz rację - może przerwa od biegania pomoże. Niech sie wszystko zregeneruje, zagoi. Biegając wciąż nadwyrężasz to kolano. A nie myślałaś nad tym, by swój przypadek skonsultować z innym fizjoterapeutą?
Monikorubin pisze:eeee, toż przecież Jola jest z fizjoterapeutą w takim kontakcie, że już prawie jak rodzina