Logadin [komentarze]

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: -
Życiówka w maratonie: -

Nieprzeczytany post

Na allegro były nówki w moim rozmiarze (42 i 2/3), więc skorzystałem :hej:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

beata - no z tą ilością osób będzie ciekawe, chociaż ja mam koło siebie takie mniejsze (200m) bieżnie przyszkolne (tylko ciekawe czy to się też załapie, bo orliki będą ok ale to nie orlik), na Agrykoli to cieciu stoi ale czy będą chcieli się tam z tym babrać? Możliwe, że taka Agrykola przez te obostrzenia sama z siebie się nie otworzy.
Co do maseczek to na szczęście będzie mozna tam biegać BEZ (jedynie dobieg do miejsca treningu ma być w maseczce ale na samym stadionie/orliku już legalnie bez).
matiR - ładny fart! :)
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: -
Życiówka w maratonie: -

Nieprzeczytany post

280zł z wysyłką :bum:
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Logadin pisze:Co do maseczek to na szczęście będzie mozna tam biegać BEZ (jedynie dobieg do miejsca treningu ma być w maseczce ale na samym stadionie/orliku już legalnie bez).
Uff, to dobra wiadomość. Choć oczywiście znów brak logiki - czemu dobieg w masce a na stadionie bez, przecież za płotem też może być masa ludzi, ale nie wnikajmy, bo zabronią :hahaha: .

Te orliki też mnie intrygują, mam obok siebie szkolny stadion z bieżnią 333m, na którym praktycznie przez cały dzień są treningi piłkarskie, wiec teraz słabo widzę szansę wbicia się tam na bieganie ... z drugiej strony treningi piłkarski to też raczej więcej, niż 6 osób, więc chyba ich na razie po prostu nie będzie ...

A ciecia z Agrykoli to znam, najchętniej pilnuje murawy, co by na nią nie nadepnąć fragmentem stopy ;).
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak mecz na murawie jest to też i nadgorliwie wygania już z tartanu na dobre 30min przed grą XD Tamci dopiero wchodzą, rozgrzewają się, a dziadzio już 'nah hause gehen!' :)
Ale czasem ma dobry humor i pozwoli wejść na trawkę roztruchtać trening na bosaka hehe
No właśnie czy tartan szkolny to jest coś jak orlik? Czy jako, że szkoła podst. zamknięta to tak samo i ten tartan. Bo przez płotek mogę sobie wskoczyć i tam na bank z liczbą osób będzie git, bo na 99% będę jedyny. Tylko czy wtedy nei narażam się na wejście na zamknięty teren szkolny XD PA RA NO JA.
Awatar użytkownika
jacekww
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:27
Życiówka w maratonie: 3:53:44

Nieprzeczytany post

Logadin pisze:O a gdzie dorwałeś 3 serię? :)
Ty jesteś moim buforem XD Ból mnie straszy cały czas, tak mam jakąś sensowną wymówkę hehe Ale od 4 maja otwierają stadiony w kraju, więc bieg po tartaniku to już jednak bardziej korci :)
To, że pociśniesz i 2'48-49 to jaha :D Ale to 2'40 to jednak już dużo niższe szans i dają mi nadzieję, że nie trzeba walić tysiaka w opór. Musze też zapytać Jacka czy liczyłb się taki z rozprowadzeniem, bo jednak samemu to się przepali, a tak poproszę kogoś by zrobił obok mnie równo po 18sek/100m i jedynie bym trzymał plecy do pożygu.
Przykro Krystian, ale stoi w regulaminie samotny bieg. Dajmy równe szanse wszystkim, na tyle ile się da wyrównać w tej indywidualnie odmiennej przestrzeni.

Ja pierwszy przepaliłem, ale już w drugim poszło o niebo lepiej.

Biegłeś kiedyś, masz jakiś wynik.
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czyli bez rozprowadzania, jasne :)
Najszybszy co zrobiłem to bodajże po 3'13 na ostatniej serii tysiaków na treningu jakieś dwa lata temu. Od tego czasu nigdy trener nie kazał biegać szybciej :D
Awatar użytkownika
jacekww
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:27
Życiówka w maratonie: 3:53:44

Nieprzeczytany post

Logadin pisze:Czyli bez rozprowadzania, jasne :)
Najszybszy co zrobiłem to bodajże po 3'13 na ostatniej serii tysiaków na treningu jakieś dwa lata temu. Od tego czasu nigdy trener nie kazał biegać szybciej :D
Chodziło mi o wyłącznie jeden, czyli nie biegałeś.
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A tak by było tylko jeden i koniec to nigdy. Tamten to był i z miejsca i idealnie jeden ale w serii powtórzeń, więc pewnie parę sek. do urwania było. Ale tak to nigdy nie było okazji - kiedyś chciałem na WTC ale jak się zdecydowałem to wywalili tysiaka i zastąpili go 800m.

Kurcze dostałem też email, że odwołali mi zawody ultra w Szwajcarii :/ I dali dwie opcje wyjścia: 1) zostawiam kasę u nich, oni to wydadzą na renowacje szlaków etc., 2) mogę dostać 60% zwrotu całości (czyli 60 franków). Nie ma nawet opcji przełożenia na 2021 - tutaj jedynie powiedzieli, że mogę brać udział bez uczestniczenia w loterii ale dalej muszę zapłacić 100% wpisowego. Troszkę not cool z tym 2021 :/
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Kurs franka masz taki, że te 60% zwrotu nie są złą opcją a 3,13 na powtórzeniu to piękna rzecz.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Nie kusiło, żeby drugiego browara zrobić w tak miłych okolicznościach przyrody? :hej:
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mihumor - wolałbym jednak przerzucić to na start w 2021 :)
Siedlak - dlatego zrobiłem dwa XD
Awatar użytkownika
infernal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:36
Życiówka w maratonie: 3:42

Nieprzeczytany post

Ja dobrze widzę jaki trening zamierzasz wykonać w niedziele? :szok:
Te setki biegasz na maksa czy jakiś określony czas, % ?
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.

Blog
Komentarze
5 km - 18:20 (09.04.21)
10 km - 38:36 (13.03.21)
HM - 01:30:48 (6.10.19)
M - 3:42:13 (22.04.18)
sebastian899

Nieprzeczytany post

Ja w 1 chwili pomyślałem że po BS 21 km ,będziesz walił 22 km następne i tak kopara mi na chwilę opadla :hej: , dopiero po chwili uświadomiłem sobie że chyba chodzi o to że sam 22 km po 4.15 .Chociaz teraz , sam już nie wiem , Krystian trenuje pod 10 :hej: ,więc taki long 42 klocki to typowo jednostka która się pod ten dystans robi.P
Awatar użytkownika
infernal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:36
Życiówka w maratonie: 3:42

Nieprzeczytany post

Ja tak to rozumiem. 21km + 22km trzaska dodatkow jeszcze w tempie mocnym.
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.

Blog
Komentarze
5 km - 18:20 (09.04.21)
10 km - 38:36 (13.03.21)
HM - 01:30:48 (6.10.19)
M - 3:42:13 (22.04.18)
ODPOWIEDZ