Pytanie brzmi jak to sprawdzić?Gife pisze:Sądzisz, że może mnie to skazać na regres w tej chwili?cichy70 pisze:wiesz, są takie momenty w życiu faceta, że za bardzo bym się tym nie chwaliłGife pisze:Wystarczy mi, że jestem szybszy bez trenera![]()
![]()

Moderator: infernal
Pytanie brzmi jak to sprawdzić?Gife pisze:Sądzisz, że może mnie to skazać na regres w tej chwili?cichy70 pisze:wiesz, są takie momenty w życiu faceta, że za bardzo bym się tym nie chwaliłGife pisze:Wystarczy mi, że jestem szybszy bez trenera![]()
![]()
wiesz to zależy od tego, kto z kim miałby to sprawdzaćMartyna_K pisze: Pytanie brzmi jak to sprawdzić?![]()
Wybacz Martyna ale twoje zachowanie jest po prostu infantylne. I to wszystko po tym co zaszło między nami w tę parną grudniową noc w autobusie PKS relacji Szczecinek – Szczecin.Martyna_K pisze: No i dobra. Sami się prosiliście.
Czas najwyższy na...kobiecego focha![]()
Na sprinty sie przerzuciła??Martyna_K pisze:B
Stoję aktualnie przed wyborem nowych cichobiegów-i ogromny dylemat się pojawia...Muszę znaleźć (wbrew badaniom na bieżni) buty dla supinatora, jak najlżejsze no i szybkie.
Jakieś pomysły Kochani...?
Zadajesz Panna trudne pytania.Martyna_K pisze: Stoję aktualnie przed wyborem nowych cichobiegów
Jakieś pomysły Kochani...?
I powiedział to facet,który dobiera buty kolorystycznie pod błękitny dresik....Gife pisze:tyle lat biega i butów nie umi kupić
masz za swoje
![]()
![]()
Nie dość, że butów sobie nie potrafi kupić, to liczyć do 2 nie umieMartyna_K pisze:I powiedział to facet,który dobiera buty kolorystycznie pod błękitny dresik....Gife pisze:tyle lat biega i butów nie umi kupić
masz za swoje
![]()
![]()
![]()
![]()
Haha! 2:1 dla mnie!![]()
...za to ja mam ładniejsze nogi i blond włosy!Gife pisze: Nie dość, że butów sobie nie potrafi kupić, to liczyć do 2 nie umie![]()
Z jakiej paki Tobie się należą 2 pkt? chciałaś napisać 1-3 dla Arturka
a Buty przecież z Chin, pół roku temu przyszły
dresików swoich nie pokazałaś, a miałaś
1-4 dla mnie
Ja mam szybsze nogi, a jakiś czas temu siwe włoski się pokazałyMartyna_K pisze:...za to ja mam ładniejsze nogi i blond włosy!Gife pisze: Nie dość, że butów sobie nie potrafi kupić, to liczyć do 2 nie umie![]()
Z jakiej paki Tobie się należą 2 pkt? chciałaś napisać 1-3 dla Arturka
a Buty przecież z Chin, pół roku temu przyszły
dresików swoich nie pokazałaś, a miałaś
1-4 dla mnie
![]()