Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki, nawet cena normalna w miarę. Szkoda że produkt niedostępny. Poszukam zatem.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Czarna jest brzydka i na dodatek męska. Miałem sobie taka kupić, wybrałem drugi kolor. Nie wiem dlaczego większość biegaczy wybiea czarności ? Przecież w takiej bluzie widać człowieka z daleka, a i kolor pozytywnie nastawia Kaptura nie czujesz jak biegniesz.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Kredk@ Jeszcze jest taka: http://www.fitnesstrening.pl/product-po ... OODED.html
W takiej biega moja córka i chyba Kachita właśnie. Tylko wydaje mi się, że to nie jast taki do końca black.
W takiej biega moja córka i chyba Kachita właśnie. Tylko wydaje mi się, że to nie jast taki do końca black.
-
- Zaprawiony W Bojach
ah no to juz chyba sobie przypomnialam ze ten rozowy mnie zniechecil
wiesz Wolf niektorzy zapewne sie ludza ze czarny wyszczupla
moim zdaniem dla mezczyzn kolorystyka jest dobrana w wielu przypadkach o wiele lepiej.
dla kobiet jak juz cos robia to rzadko sie zdarza zeby nie upchneli tam rozowego a sa osoby ktore tego koloru naprawde nie cierpia
wiesz Wolf niektorzy zapewne sie ludza ze czarny wyszczupla
moim zdaniem dla mezczyzn kolorystyka jest dobrana w wielu przypadkach o wiele lepiej.
dla kobiet jak juz cos robia to rzadko sie zdarza zeby nie upchneli tam rozowego a sa osoby ktore tego koloru naprawde nie cierpia
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
Mnie róż nie odstrasza, moja bluza jest calusieńka we wściekłym pink różowym. Stylizacja na Świnkę Peppę sprawia że czuję się właśnie radośniej! No i raczej mnie z facetem nie mylą, co jest częste ze względu na wzrost i posturę. Uwielbiam kolory. Dla mnie właśnie wkurzające jest, że wszystko jest nudne czarne... grrrr Widział ktoś kiedyś getry biegowe w radosnych kolorach???
-
- Zaprawiony W Bojach
dla mnie to rozowy
mi by np pasowal taki kolor jak tam wystaje kolo szyi - zielony choc jak sadze jest to kawalek manekina, albo wnetrze bluzy
ale mi na razie wystarcza co mam, wiec nie bede rozpaczac
do kompletu mozesz ubrac ta meska na polowke, zrobicie reklame adasiowi moze Wam jakies znizki odpali
i Wolf wez tam zaopiekuj sie Kanas zeby wydobrzala do tego czasu i jednak przyjechala
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Lady Robię co tylko w mojej mocy
Kredk@ Adidas robi fajne kolorowe getry dla kobiet. A tak na marginesie... Taki wpływ ma na mnie Kobieta, że polubiłem kolory. I chwała jej za to, bo bieganie stało sią kolorowe, a nie czarne grrrr... No i akurat kolorystyka adidasa bardzo Nam odpowiada, bo jest wściekle wyrazista
Kredk@ Adidas robi fajne kolorowe getry dla kobiet. A tak na marginesie... Taki wpływ ma na mnie Kobieta, że polubiłem kolory. I chwała jej za to, bo bieganie stało sią kolorowe, a nie czarne grrrr... No i akurat kolorystyka adidasa bardzo Nam odpowiada, bo jest wściekle wyrazista
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ten różowy (czy też magenta, czy też fuksja, ostatnio kolor bardzo modny, a i mi w nim do twarzy ) jest naprawdę spoko. A to zielone to wnętrze bluzy. Kaptura nie czuć w ogóle, nic nie podskakuje, a nawet trzyma ciepło wokół szyi. Kaptur też się nie zsuwa z głowy, ale nosiłam go na czapeczkę, więc nie wiem, jak się zachowuje na moich śliskich włosach...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Księżna Masz rację. Nie wiem kto tam projektuje ciuchy dla kobiet, bo albo czarne albo do czarnego.... majtkowy róż... Nic ciekawego nie ma. A w kolekcji dla mężczyzn proszę bardzo: bluza z czerwonym, żółtym... getry z przeszyciem limonkowym
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Majtkowego różu nie znoszę, musi być najbidniej ta magenta No ale powoli coś tam się rusza, adidas wprowadził kolory, reebok też, a i w nowej kolekcji pumy czarnego jak na lekarstwo. Jeszcze się doczekamy pełnej gamy kolorystycznej
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]