Jeszcze mam rok gwarancji ale dzięki za Wasze dobre słowa jesteście kochane!!dont_ask pisze:Kanasku, no jaki dół!
No może okres Ci się zbliża, a może po prostu brak Ci CZEKOLADY?!?!?!?!?
Jak byś była w moim wieku, to bym Ci powiedziała, że trzeba się przyzwyczaić do życia z bólem. Ale tyś jeszcze młódka (choć już po okresie gwarancji) i przejdzie Ci. Najpierw minie Ci zły humor i coś wymyślisz. A potem minie kontuzja.
Od razu Cie uprzedzę, że potem przyplącze się następna, zwłaszcza jak sobie coś zaplanujesz ... ale tak to już w życiu jest.
Ściskam Cię cieplutko, odpoczywaj i kombinuj.
A może basenik??
Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
eh, ty wiesz ze mi tez sie po kolei podzespoly lewej nogi psuja? az sie boje isc do lekarza... ale chyba sie juz wybiore w tym tygodniu, bo bol sie usadowil w stopie i nie chce wyjsc.
Ale sorry, mialo byc o Tobie, nie o mnie.
Zdrowka, kochana!
Ale sorry, mialo byc o Tobie, nie o mnie.
Zdrowka, kochana!
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Karmel...Mmm...Kanas wie,co dobre
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Kanasku, po tej głębszej stronie basenu na ściance zazwyczaj jest taki mały schodek, na którym można sobie stanąć, żeby nie musieć być uwieszonym na krawędzi basenu. Więc luzik, nie ma się czym przejmować
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Kanas, widać że na poważnie wzięłaś byka za rogi, brawo za postępy!
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
Kansas, czy mi się wydaje, czy to ty wlazłaś w sam środek bagnistego jeziora latem? Ja teraz czytam że masz takie lęki przed pływaniem to widzę to w zupełnie innym świetle. Szacun!
The faster you are, the slower life goes by.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Tak, to ja tam wlazłam, ale musieli mnie wyciągaćklosiu pisze:Kansas, czy mi się wydaje, czy to ty wlazłaś w sam środek bagnistego jeziora latem? Ja teraz czytam że masz takie lęki przed pływaniem to widzę to w zupełnie innym świetle. Szacun!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Kanasku, brawo! Ja Cię świetnie rozumiem, bo sama nauczyłam się jako tako pływać dość późno i pamiętam jak dziś moje podjaranie tym, jak pierwszy raz w życiu pływałam na kąpielisku, gdzie mnie kryło Ale jak już raz poszło, to już było z górki i dwa tygodnie później wypłynęłam moją kulawą żabką na środek jeziora (i oczywiście z powrotem ).
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Przełamywanie własnych barier...Kanas, kwintesencja sportu,gratuluję
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Wow! Super dziołcha
Ale ja mam podobnie... tracę grunt pod nogami to panikuje, chyba czas wziąć przykład i zacząc przełamywać bariery, swoje głupie bariery
Ale ja mam podobnie... tracę grunt pod nogami to panikuje, chyba czas wziąć przykład i zacząc przełamywać bariery, swoje głupie bariery
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Hejka. Ja na chwilkę, bo nie biegam, to na króciutko.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Rany, Kanas, ten crossfit to hardcore na maksa, ja bym może zrobiła z 1/3 tego, co Tobie się udało. A potem dała w zęby tym poganiającym.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Kanas, powiem jedno - SEXY