Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Babcia to ta od internetu? 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Babcia z interny.
Miło czytać dobre wieści o kolanie.

-
- Zaprawiony W Bojach
Babcie masz fajną 

,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze

Blog
Komentarze

-
- Zaprawiony W Bojach
Też o tym pomyślałam. Adam na rozmowie powiedział mi, że za szybko ciut robię te wybiegania, że lepiej trochę wolniej a wplatać szybsze odcinki. Ale chciałam trochę na przetarcie tak pobiec. Jutro mam w planach pobiegać dłużej, może się uda wolniejpiotr_j pisze:Ja tam się nie znam, ale czy ten bieg naokoło przebieżkowy to nie za szybki? No chyba, że to miał być drugi zakres z założenia.

- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Łoj, jest superkompenascia, jest...
A ten Playboy to jaki przepraszam?

A ten Playboy to jaki przepraszam?

- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Asz Ty Ania,jam Ciekawa jak to z tym wegetarianizmem Twoim!
A swoją drogą lubię Dorotę Miśkiewicz,ale na bieganie bym jej nie zabrała...zbyt senno-kontemplacyno-kominkowa muzyka...

A swoją drogą lubię Dorotę Miśkiewicz,ale na bieganie bym jej nie zabrała...zbyt senno-kontemplacyno-kominkowa muzyka...

-
- Zaprawiony W Bojach
Zazdroszczę obozu... niestety koniec roku, to zawsze pracowity okres w pracy
Wybiorę się z kolegą na kilka dni do Zakopanego, ale dopiero po Maniackiej Dziesiątce.

Wybiorę się z kolegą na kilka dni do Zakopanego, ale dopiero po Maniackiej Dziesiątce.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Trolokomunikat
Nie jesteś już Aniu samotna w twoim odosobnieniu, albowiem spieszę oświadczyć, że właśnie starłem sobie (dla odmiany) prawe kolano... tragedii nie ma, ale pierwsza krew (w tym roku) jest
ps. co ciekawe spodnie zniosły to lepiej niż moje kolano, chociaż i one nie wyszły z tego bez szwanku... no ale dziury na wylot nie ma.
Nie jesteś już Aniu samotna w twoim odosobnieniu, albowiem spieszę oświadczyć, że właśnie starłem sobie (dla odmiany) prawe kolano... tragedii nie ma, ale pierwsza krew (w tym roku) jest

ps. co ciekawe spodnie zniosły to lepiej niż moje kolano, chociaż i one nie wyszły z tego bez szwanku... no ale dziury na wylot nie ma.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974