Mam nadzieję, że niedługo będzie dało się porównać, jak różnią się czasy na samotnym teście od wyników na "prawdziwych" zawodach.

Moderator: infernal
Ja samotnie to tak słabo...jacekww pisze:Chłopaki już tu samotnie porobili życiowe połówki i dychy.
Michał jak domówicie w teamie sprawdzian (bo chyba coś się kroi), to może dołączę się do tej wyczekiwanej rywalizacji, oczywiście na zapleczu w cieniu
Do tej pory nie było takiej potrzeby i rzeczywiście pierwszy raz tak mocna dycha samemu.bezuszny pisze:No no, i kolejny mocny zawodnik z samotnym testem. Podziwiam!
Mam nadzieję, że niedługo będzie dało się porównać, jak różnią się czasy na samotnym teście od wyników na "prawdziwych" zawodach.
W każdej plotce tkwi ziarno prawdy.infernal pisze:Ja samotnie to tak słabo...jacekww pisze:Chłopaki już tu samotnie porobili życiowe połówki i dychy.
Michał jak domówicie w teamie sprawdzian (bo chyba coś się kroi), to może dołączę się do tej wyczekiwanej rywalizacji, oczywiście na zapleczu w cieniuJa mam pobiec 5k mocne, ale nie mam napisane że to ma być walka o życiówkę czy coś. Mam nawet tempo napisane w jakim mam przebiec. Nie wiem skąd te plotki się wzięły. Zresztą, Ty skopiesz mi tak samo tyłeczek jak Skoor.
![]()
Trafiony zatopiony. Zgadłeśjacekww pisze:W każdej plotce tkwi ziarno prawdy.![]()
Wątpię byś miał biec po 3:55, stawiam bliżej 3:50 a to prawie życiówka.
Stawiam browara, że otworzysz zbyt mocno. Będzie 3:40 lub szybciejinfernal pisze:Trafiony zatopiony. Zgadłeśjacekww pisze:W każdej plotce tkwi ziarno prawdy.![]()
Wątpię byś miał biec po 3:55, stawiam bliżej 3:50 a to prawie życiówka.Wydaje mi się to mocno nierealne. Bo to jest tempo na życiówkę.
Musimy do masek przywyknąć, dla mnie najgorszym okresem będzie chyba zima, zie znoszę mieć nic mokrego na pysku, choć latem też może nie być łatwoprzemekEm pisze:Właśnie wczoraj też testowałem bieg w masce, ale na takim biegu na granicy 1 i 2 zakresu przez 8km i doszedłem do wniosku, że jeszcze próg to i bym pociągnął, ale interwałów to raczej nie. A tu widzę że i interwały też się da
Konkretnie, jak na pierwszy taki trening w roku.