Martyna_K - komentarze
Moderator: infernal
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Że niby poza bieganiem można coś pospawać, dospawać? Noooo, Marcin, nic nie mówiłeś Mu wspieramy każde hobby
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Kto by pomyślał Mar_jas,że Twoja własna zawodniczka Cię wyda!Asiula pisze:
Z tego co pamiętam Marcin chyba mial swoją przygodę z tym związaną... więc kto wie
Angua ma rację-prawdziwy facet musi przebiec maraton(cytuję Henia Szosta), zasadzić drzewo i zespawać to i owo
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Marcin sie na mnie wypiął... to odwetMartyna_K pisze: Kto by pomyślał Mar_jas,że Twoja własna zawodniczka Cię wyda!
:
... albo ja na niego?!
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
A spawało się swego czasu to i owo..maraton zaliczony, siekies drzewka w czynie społecznym tez były...czyli co teraz?Martyna_K pisze:Kto by pomyślał Mar_jas,że Twoja własna zawodniczka Cię wyda!Asiula pisze:
Z tego co pamiętam Marcin chyba mial swoją przygodę z tym związaną... więc kto wie
Angua ma rację-prawdziwy facet musi przebiec maraton(cytuję Henia Szosta), zasadzić drzewo i zespawać to i owo
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
ULTRA!!!mar_jas pisze:
A spawało się swego czasu to i owo..maraton zaliczony, siekies drzewka w czynie społecznym tez były...czyli co teraz?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
A skąd pewność, że mikołaj dostarczy właściwe buty?MartynKa_ pisze:Tak,jak podejrzewałam-w Lunarach ból przeszedł. Coś tam raz,czy dwa razy pobolało,ale generalnie różnica duża. Coś mi mówi,że będę musiała uprosić Mikołaja o nowe cichobiegi...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Zoltar,metodologia postępowania jest prosta-wszędzie po mieszkaniu rozkładam Runners World/Bieganie otwarte na przeglądzie butów sezonu z WYRAŹNIE podkreślonym modelem -gUpi by się nie domyślił... Ach,mistrzyni konspiracji!
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
i módlmy się żeby przeciągu nie byłoMartyna_K pisze:metodologia postępowania jest prosta-wszędzie po mieszkaniu rozkładam Runners World/Bieganie otwarte na przeglądzie butów sezonu z WYRAŹNIE podkreślonym modelem -gUpi by się nie domyślił... Ach,mistrzyni konspiracji!
list się pisze a nie jakieś gazety rozkłada
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Nie śmiejcie się,ale...będę pisała,co by to Mikołaj się nie pomylił-muszę tylko nabyć piękną papeterię,co by nie było odwalania pańszczyzny...
Tylko co by tu wybrać...
Może jakieś szybkie NjuBalanse...?
Tylko co by tu wybrać...
Może jakieś szybkie NjuBalanse...?
Ostatnio zmieniony 05 gru 2012, 19:11 przez Martyna_K, łącznie zmieniany 1 raz.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
No raczej, ale wiesz Rubin ta dzisiejsza młodzież woli... emaila wysłać !rubin pisze: list się pisze a nie jakieś gazety rozkłada
MartynKa_ najbardziej trendi to zdają się teraz być marki Sakoni i Inow-ejt, a Njubalansy to też ale tylko z serii Minimus i to najlepiej w wersji trejl
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Otóż nie Zolatrze drogi,znajomym nawet widokówki zer Szklarskiej wysłałam,a nie esemesiwa...
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
myślisz że ma taką krótką pamięć ?rubin pisze:Martyna, przeczytaj ostatni post na blogu Strasb
w wieku 20 lat chyba jeszcze ten niemiec nie dopada, a że gapa to nie skomentuję, bo sam się tak wpisywałem
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Czyta i widzę,że bardzo mądrze pisze nasza Strasb...